MS Tschaikowsky

MS Tschaikowsky

MS Tschaikowsky, gebouwd in Duitsland in 1981, is in 2010/2011 geheel gerenoveerd. Het nieuwe design van het schip is een bezienswaardigheid op de Russische wateren tussen Moskou en St. Petersburg. Op het bovendek heeft het schip een panorama restaurant, twee bars, een bibliotheek, een kapsalon, een vergaderruimte en een wasserette.

Het ruime zonnedek is beschikbaar voor de gasten om lekker te relaxen, en te genieten van het prachtige voorbijglijdende landschap.

Het schip biedt medische service; er is een eigen arts aan boord. Ook heeft het schip zijn eigen krachtstation, wat elektriciteit van 220 Volt levert via Europese stopcontacten.

Alle cabines hebben uitzicht naar buiten, en hebben grote panorama-ramen die geopend kunnen worden. Voorts hebben de cabines handbediende airconditioning en verwarming, een kluisje, flatscreen TV, haardroger, douche en toilet, radio en garderobe.

De suites op het Upper dek en Boat dek hebben een oppervlakte van 18m2, junior suites op het Upper dek zijn 14m2 groot, en de standaard cabines zijn 9m2 groot.

MS Tschaikowsky dekschema

Technische gegevens

 

Bouwjaar 1981
Renovatie 2010 / 2011
Lengte 125 m
Breedte 16,7 m
Diepgang 2,76 m
Aantal passagiers 205 personen
Aantal bemanningsleden Ongeveer 90 personen
Aantal cabines -
Cuise snelheid 25,5 km/h

Fotoimpressie MS Tschaikowsky

  • MS Tschaikowsky
  • MS Tschaikowsky dekschemapanoramabar
  • MS Tschaikowsky bar
  • MS Tschaikowsky Junior suite
  • MS Tschaikowsky Dubbele Cabine standaard
  • MS Tschaikowsky restaurant