MS Thurgau Rhone

MS Thurgau Rhone

Dit rivier-cruiseschip is gebouwd in 2004, en vaart al verscheidene jaren over de Franse waterwegen. De luxe stijl van dit schip wordt benadrukt door het Art Nouveau interieur. De foyer is uitgerust met een receptie en een boetiek. De salon heeft een dansvloer en een panoramabar.

Op het Smaragd dek bevinden zich het ruime restaurant, en de spa met hot tub, sauna, stoombad en solarium. Aan het achtereind van het Diamant dek bevinden zich de Bistro Bar en de bibliotheek met een buitenterras. Dit is de perfecte plaats om heerlijk te relaxen. Hier bevindt zich ook de Internet ruimte.
Op het Sun dek zijn heerlijke ligstoelen, schaduwplaatsen en een hot tub. Het Diamant dek en Rubin dek kunnen ook met de lift bereikt worden. Alle cabines (14 m2) en mini suites (17 m2) hebben uitzicht naar buiten.

De cabines zijn comfortabel en stijlvol ingericht met een flatscreen TV, telefoon, minibar, kluis, haardroger, airconditioning, douche en toilet. De ramen in de standaard cabines en minisuites van het Smaragd dek kunnen niet geopend worden. De Deluxe cabines en mini suites op het Diamant dek en Rubin dek hebben een Frans balkon.

Dek indeling MS Swiss Corona

Technische gegevens

 

Bouwjaar 2004
Diepgang 1,5 m
Hoogte boven water 5,85 m
Lengte 110m
Breedte 11,4 m
Aantal bemanningsleden Ongeveer 36 personen
Aantal cabines 69 / 7

Fotoimpressie MS Thurgau Rhone

  • MS Thurgau Rhone Mini Suite
  • MS Thurgau Rhone Receptie
  • MS Thurgau Rhone Restaurant
  • MS Thurgau Rhone Cabine
  • MS Thurgau Rhone Bar