Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

MS Prinzessin Sisi

MS Prinzessin Sisi

Geniet van een bijzondere riviercruise aan boord van MS Prinzessin Sisi! Aan boord bevindt zich een sfeervol restaurant, en een mooie panorama salon met bar. Het bijzondere aan dit schip is de openlucht promenade die een schitterend uitzicht biedt bij alle weersomstandigheden.

Verder biedt het schip een zonnedek met ligbedden, zitgedeeltes en een whirlpool, een bibliotheek, Wifi, een lobby, een winkel, een kapsalon, wasserette en een lift. Roken is toegestaan in de daartoe aangegeven ruimtes.

Alle cabines zijn comfortabel ingericht met handbediende airconditioning, douche, toilet, TV, telefoon, haardroger en kluisje. Alle Deluxe cabines hebben een Frans balkon met glas tot aan de vloer. Deze kunnen ook geopend worden. Deze cabines (15m2) zijn sinds 2016 uitgerust met tweepersoonsbedden. Voorheen waren dit opklapbedden.

De 2-persoons Standaard cabines (12m2) op het hoofddek kunnen alleen geboekt worden voor 1-persoons gebruik. Deze cabines hebben kleinere ramen die niet geopend kunnen worden, en zijn uitgerust met een opklapbed en een bank.

Cabines op het middendek hebben dezelfde indeling, maar hebben grote, niet te openen ramen met panoramisch uitzicht.

Dek indeling MS Prinzessin Sisi

Technische gegevens

 

Bouwjaar 2000
Renovatie 2015-2016
Diepgang 1,5 m
Hoogte boven water 5,4 m
Lengte 111,24 m
Breedte 11,4 m
Aantal dekken 4
Aantal passagiers 157 personen
Aantal bemanningsleden Ongeveer 40 personen
Aantal cabines 78

Fotoimpressie MS Prinzessin Sisi

  • MS Prinzessin Sisi
  • MS Prinzessin Sisi2
  • Prinzessin Sisi Deluxe cabine midden-en bovendek met frans balkon
  • Prinzessin Sisi Panorama salon
  • Prinzessin Sisi2 beds-cabine midden dek