Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

MS Johann Strauss

MS Johann Strauss

Dit schip, is vernoemd naar de beroemde Oostenrijkse componist, biedt comfort van de hoogste kwaliteit. Op het schip bevinden zich een lobby/receptie, een panorama lounge met bar, een panorama restaurant, een bibliotheek, een stoombad en fitnessruimte.

Het ruime zonnedek is uitgerust met zonneschermen, zitgedeeltes en ligbedden. Er is genoeg ruimte voor de passagiers om in alle rust te kunnen relaxen.

Alle cabines hebben uitzicht naar buiten. De Deluxe cabines (15m2) en suites (19,5m2) op het Danube dek hebben Franse balkons met schuifdeuren. Op het Rhine dek hebben de Deluxe cabines semi-Franse balkons met draaibare deuren. De Junior suites (18m2) en Standaard cabines (15m2) hebben gesloten ramen met panorama-uitzicht. De cabines op het Moselle dek  zijn wat kleiner (12m2) en hebben kleinere gesloten ramen met panorama-uitzicht.

Alle cabines zijn uitgerust met handbediende air conditioning, douche en toilet, flatscreen TV, twee bedden (op verzoek gescheiden, op het Moselle dek uitsluitend gescheiden), garderobe, haardroger en telefoon.

Dek indeling MS Johann Strauss

Technische gegevens

 

Bouwjaar 2006
Renovatie 2017
Lengte 110 m
Breedte 11,4 m
Aantal dekken 4
Aantal passagiers 144 personen
Aantal bemanningsleden Ongeveer 37 personen
Aantal cabines 72
WLAN beschikbaar

Fotoimpressie MS Johann Strauss

  • MS_Johann_Strauss
  • MS_Johann_Strauss_bij _Boedapest
  • MS_Johann_Strauss2
  • MS_Johann_Strauss_Salon
  • MS_Johann_Strauss_restaurant
  • MS_Johann_Strauss-Premium cabine met frans balkon