Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Kalimantan training gidsen

Training van onze gidsen op rondreizen Kalimantan

Een rondreis Kalimantan is een onvergetelijk ervaring. Kalimantan, voorheen Borneo. Kalimantan is groot en de natuur en de jungle zijn overweldigend. Onze gidsen worden daarom regelmatig getraind om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.
Bekijk de korte video over training van gidsen op Kalimantan