Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Reisdocumenten

mainheader

Gasten : Michael de Gier & Angela Huijser
Referentie no : NFIN262784
Reisdatum : 08 September 2018

Uw reis naar Afrika begint hier....

We zijn verheugd dat u er voor gekozen heeft om Zuid Afrika te kiezen als uw vakantie bestemming en we zijn er van overtuigd dat u het land weer zult verlaten met een begrip waarom wij dit fascinerende deel van de wereld zo mooi vinden. U zult een intrigerende variëteit aan landschappen, mensen en culturen ontdekken en we hopen dat dit u zal insprireren om terug te komen om nog meer te zien van dit geweldige continent vol diversiteit en pracht.

In deze Edoc vindt u al uw reisdocument bij elkaar. We wensen u een veilige, verrassende en onvergetelijke reis door Afrika.


Gast reisdocumenten

Vluchtdocumenten