Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië heeft toerisme geruime tijd volledig stil gelegen. Recentelijk, veel later dan in Nederland, zijn de beperkingen vrijgegeven en kunt u weer gewoon naar Indonesië reizen.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Welkom bij Cederberg

Cederberg: Ruige natuur

Zuid Afrika CederbergDriehonderd km ten noorden van Kaapstad ligt Cederberg, een gebied van 160 000 hectare aan wildernis en prachtige uitzichtpunten, spectaculaire rotsformaties en behouden wildernissen in hun volle oorsprong. De regio is bekend door zijn inheemse cederbomen uit Clanwilliam, ruig bergterrein, watervallen die het ravijn in duiken en natuurreservaten met San Rock kunst. De mooiste uitzichtpunten van Zuid Afrika zijn onder meer in Cederberg te vingen. Charmante stadjes bieden kunst galerijen, wijnkelders en historische plaatsen zoals het Clanwilliam Museum en de Moravische missie post van Wupperthal. Reizend langs een goed netwerk van wegen komt u langs bergen die scherp in de blauwe hemel snijden, afgelegen bloemenparadijzen en droge regio`s van rotsen en uitstrekkende landschappen. Oeroude zandstenen en schilferstenen rotsformaties, de Wolfberg kloven, Wolfberg bogen, het Maltese kruis en de Stadsaal grotten kunnen worden gezien als u in de Cederberg bent. Het San en Khoi volk, de oudste inwoners van de Cederberg, hebben hun 8000 jaar oude erfenis geschilderd op de rotswanden. De afgebeelde dierentaferelen onthullen religieuze symboliek en verschaffen een fascinerende archeologische en sociologische blik in het verleden. 

Zuid Afrika Cederber Driehoek natuur resort

De Cederberg wildernis en de Bushmanskloof wildernis herbergen een diversiteit aan vogels en planten en de regio is bewoond door de Kaapse bergzebra, bontebok, aardwolf, Kaapse bergluipaard, vele antilope soorten en de kleinere roofdieren zoals wilde katten en vossen. 

De Cederberg brengt actieve reizigers een grote verscheidenheid aan wandeltochten, bergbeklimming, kanoën en zwem mogelijkheden, terwijl Citrus valleien, rooibos plantages en privé wijnkelders een vleugje extra charme toevoegen aan uw bezoek.