Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Zanzibar: 9-Daagse vakantie op Zanzibar

Meer afbeeldingen

Zanzibar: 9-Daagse vakantie op Zanzibar
€ 812,48
vul extra opties verder op de pagina in voor toeslagen hoogseizoen e.d.
Reisschema: Ocean Paradise - Jozani Forest - Stone Town - Prison Island - Kizimkazi

Deze negen daagse tour brengt u naar verschillende mooie plaatsen op het eiland zanzibar. Uw bezoek aan het land begint met een tocht door verschillende mangroves in het Jozani bos. U bezoek gaat verder in Stone Town dat tot de werelderfgoed is benoemd, hier leert u veel over de cultuur van het land, zo leert u wat de Zanzibar doors zijn en wat het belang er van is. De laatste paar dagen van de tour zult u naar Prison Island gaan en gaan we een dolfijn tour maken, waarbij we met dolfijnen gaan zwemmen.

Datum selecteren

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

9 Daagse vakantie op Zanzibar

Dag 1:

Zodra u aankomt op het vliegveld wordt u naar het Ocean Paradise hotel (of een gelijkwaardig hogel) gebracht. Het hotel ligt in het noordoosten van het eiland. Check in voor drie nachten (Superior room) op halfpension basis. Dineer en overnacht bij Mnarani.

Dag 2:

Deze dag heeft u vrij programma, overnacht bij het Ocean Paradise hotel.

Dag 3:

In de ochtend rond acht uur zult u in een privé voertuig vertrekken voor de Jozani bos tour. Ontdek verschillende soorten bomen, mangroves, primaten en andere diersoorten. Lunch bij een lokaal restaurant. Rond een uur of twee vertrekt u voor de specerijen tour. U ziet tijdens deze tocht een grote variëteit aan specerijen en fruit. Tijdens deze tocht kunt u proberen naar kokosnoten te klimmen en wat fruit te proeven. Keer terug naar het hotel om vijf uur, dineer en overnacht bij Ocean Paradise.

Dag 4:

Na het ontbijt rond tien uur vertrekt u vanaf het Ocean Paradise hotel naar het 236 Hurumzi hotel (dit is een luxe hotel in Stone Town) en check in voor drie nachten op bed-en-breakfast basis. Lunch bij een lokaal restaurant. Om twee uur in de middag krijgt u een begeleide Stone Town tour. De stad Stone Town is tot werelderfgoed benoemd bij het UNESCO. U zult samen met onze gids in de voetstappen van de Arabische Sultans van Zanzibar treden. Ontdek de prachtige labyrinten van Zanzibar en bezoek de historische plekken van de stad. U zult ook de kans krijgen om de deuren in Zanzibar stijl te bezichtigen en leer het belang en de rol van deze deuren. Om vijf uur keert u terug naar het hotel.

Dag 5:

Om negen uur ’s ochtend vertrekt u op een houten motorboot naar Prison Island voor een tour. Ontdek de reuzenschildpadden, de oude gevangenis en snorkel rond het eiland. Keer terug naar het hotel om twee uur. (diner is niet inclusief) overnacht bij het hotel.

Dag 6:

Deze dag heeft u vrij programma, overnacht bij 236 Hurumzi hotel.

Day 07:

In de ochtend om zeven uur vertrekt u vanuit het hotel naar het Kizimkazi dorp voor een dolfijn tocht. U neemt hier een houten motorboot mee. Zwem met de dolfijnen en snorkel wat rond. Lunch bij het lokale strandrestaurant, rond twee uur ’s middags vertrekt u richting Jambiana bij het Casa Del Mar hotel. Check in voor twee nachten (Ground Floor room) op bed-and-breakfast basis.

Dag 8:

Deze dag heeft u vrij programma bij het Casa Del Mar hotel.

Dag 9:

Vertrek vanuit het hotel naar het vliegveld.

 Inclusief
- Accommodatie
- Alle maaltijden zoals genoemd in de beschrijving.
- Alle excursies genoemd in de beschrijving.
- Alle tochten per auto.
- Alle belastingen
Exclusief:
- Lokale en internationale vluchten.
- Luchthavenbelasting.
- Fooien voor de gids en chauffeur.
- Dranken.
Extra informatie

Extra informatie

tourcode 14137
Thema Cultuur en cultureel erfgoed
Type reisonderdeel Meerdaagse rondreis
Trekking- en reisgebied Nee
Gebied Zanzibar
Reisduur in dagen 9
Maand van vertrek groepsreis N/B
Minimum aantal deelnemers groepsreis N/B
Maximum aantal deelnemers groepsreis N/B
Inclusief internationale vlucht Nee
Aanbiedingsprijs n.v.t.
Aanbiedingsprijs gedig van n.v.t.
Aanbiedingsprijs geldig tot n.v.t.
Beoordelen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.