Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Zanzibar: 7-Daagse vakantie op Zanzibar

Meer afbeeldingen

Zanzibar: 7-Daagse vakantie op Zanzibar
€ 579,60
vul extra opties verder op de pagina in voor toeslagen hoogseizoen e.d.
Reisschema: Stone Town - Prison Island - Swahili Beach - Jozani Forest

Deze zeven daagse tour brengt u naar de mooiste plekken op zanzibar. De tour begint in de stad Stone Town waar u een groot deel van de cultuur van Zanzibar leert kennen. De volgende dag gaan we naar het Prison Island waar we reuzenschildpadden gaan bekijken, er is ook nog een mogelijkheid om rond het eiland te snorkelen. De laatste paar dagen maken we een dolfijntour waarbij u met dolfijnen kunt zwemmen, en komen we langs het Jozani bos. In dit bos stoppen we nog een paar keer om van de prachtige natuur te kunnen genieten.

Datum selecteren

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

7 Daagse holiday Zanzibar

Dag 1:

Zodra u aankomt op het hotel wordt u vervoerd naar het Dhow Palace hotel. Check in voor één nacht in een dubbelkamer (Suite double), op bed-en-breakfast basis.

Dag 2:

In de ochtend rond 9 uur zult u een begeleide tocht door Stone Town maken. De stad Stone Town is tot werelderfgoed benoemd bij het UNESCO. U zult samen met onze gids in de voetstappen van de Arabische Sultans van Zanzibar gaan staan. Ontdek de prachtige labyrinten van Zanzibar en bezoek de historische plekken van de stad. U zult ook de kans krijgen om de deuren in Zanzibar stijl te bezichtigen en leer het belang en de rol van deze deuren. Keer rond de middag terug naar het hotel.

Dag 3:

In de ochtend rond een uur of negen vertrekken we op een houten motorboot naar Prison Island. Hier word u rondgeleid waarbij u de reuzeschildpad te zien krijgt en de aloude gevangenis. Na dit gedaan te hebben kunt u genieten van een lekker rondje snorkelen rond Prison Island. Keer rond de middag terug naar de stad en geniet van de lunch daar. Rond twee uur ’s middags wordt u naar het Swahili Beach hotel gebracht (of een ander gelijkwaardig hotel). Het hotel ligt ten zuid westen van Zanzibar eiland, check in voor twee nachten (Cabana Beach) op bed-and-breakfast basis.

Dag 4:

In de ochtend rond acht uur vertrekt van vanaf Swahili Beach voor de dolfijn tocht. Vertrek met een houten motorboot om met dolfijnen te zwemmen, en snorkel naar het strand. Na de lunch en als u klaar bent keert u terug naar het hotel.

Dag 5:

In de ochtend rond negen uur vertrekt u vanaf het Swahili Beach hotel naar het Ocean Paradise hotel (het hotel licht in het noordoosten van Zanzibar eiland). Onderweg bezoekt u het Jozani bos, hier zult u mangroves vinden net als de red colobus monkey en andere diersoorten. Rond 2 uur ’s middags arriveert u bij het Ocean Paradise hotel. Check in voor twee nachten (Superior room) op halfpension basis.

Dag 6:

Deze dag heeft u vrij programma op het Ocean Paradise hotel.

Dag 7:

Vertrek vanaf het Ocean Paradise hotel naar het vliegveld.

Inclusief
- Accommodatie bij Dhow Palace en Swahili Beach op BB basis en het Ocean Paradis hotel op HB basis.
- Alle excursies genoemd in de beschrijving.
- Alle tochten per auto.
- Alle belastingen (behalve vliegveld belasting).
Exclusief:
- Lokale en internationale vluchten.
- Vliegveld belasting.
- Fooien voor de gids en chauffeur.
- Dranken.

 

Extra informatie

Extra informatie

tourcode 14136
Thema Cultuur en cultureel erfgoed
Type reisonderdeel Meerdaagse rondreis
Trekking- en reisgebied Nee
Gebied Zanzibar
Reisduur in dagen 7
Maand van vertrek groepsreis N/B
Minimum aantal deelnemers groepsreis N/B
Maximum aantal deelnemers groepsreis N/B
Inclusief internationale vlucht Nee
Aanbiedingsprijs n.v.t.
Aanbiedingsprijs gedig van n.v.t.
Aanbiedingsprijs geldig tot n.v.t.
Beoordelen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.