Ubud View Bungalows

Unieke code voor intern gebruik
16322
€ 0,00

Pramana hotels

Bali Ubud: Ubud View

Ubud View Bungalows is een eenvoudige, maar goed verzorgde accommodatie dicht bij het levendige centrum van Ubud. Ubud is het centrum van vele attracties en activiteiten zoals de Komaneka Galery, het Monkey forest en en kunst museum Aging Rai. Ubud is tevens bekend om het ambachtelijke houtsnijwerk en kunst.

Ubud View Bungalows

Ubud View Bungalows is een eenvoudige, maar goed verzorgde accommodatie dicht bij het levendige centrum van Ubud. Ubud is het centrum van vele attracties en activiteiten zoals de Komaneka Galery, het Monkey forest en en kunst museum Aging Rai. Ubud is tevens bekend om het ambachtelijke houtsnijwerk en kunst. In Ubud View Bungalows zijn kamers met een waaier aan het plafond en er zijn kamers met airco. Ubud View Bungalows telt 17 kamers die zijn gelegen rondom het zwembad en in de tuin.

Meer informatie
tourcode 16322
Bali collection locatie Ubud
Bali collection categorie budget
hotelfaciliteiten ---ALGEMEEN---, 24-uurs receptie, wifi in openbare ruimtes, wasserette, zwembad, shuttle service, rookgedeelte, ---KAMERFACILITEITEN---, roomservice, wifi in de kamer, niet-roken kamers, airco , douche, ---SPORT EN RECREATIE----, tuin, massages
Hotel bijzonderheden Ontbijt wordt geserveerd op het balkon bij de kamers.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ubud View Bungalows
Uw waardering