Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Truck safari Afrika

Truck safari in Afrika

Truck safari met camping of budget accommodaties

truck safaris Afrika

Met Venture travels kunt u truck safaris maken door diverse landen in Afrika met als uitvalsbasis de drie kantoren in Kaapstad, Victoria Falls en Nairobi. Er zijn tochten van 7 dagen tot aan 56 dagen. Standaard kampeert u tijdens de tocht, maar er is ook de mogelijkheid voor budget accommodaties te kiezen. Meer informatie vindt u op de info pagina.

Geen producten gevonden voor deze selectie.