Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Truck safaris Afrika

Abonneren op RSS-feed
Truck safaris Afrika

truck safaris Afrika, prachtig Afrika

Truck safaris Afrika - Camping reizen Afrika

Beleef dit geweldige continent met een trucksafari Afrika! De truck safari Afrika valt in de categorie budgetreizen Afrika omdat de accommodaties eenvoudig zijn, meestal camping. Hierdoor heeft u de ultieme beleving van een safari Afrika, die bovendien prima betaalbaar is. Er zijn routes beschikbaar, van 7 tot 56 dagen; informeer wanneer u een andere route zoekt dan hier gepubliceerd. Een truck safari door Afrika is een ervaring voor het leven en een onvergetelijke reis!

Bekijk de film voor een impressie


Geen producten gevonden voor deze selectie.