Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Thailand: Zuidelijk Thailand familie avontuur (9 dagen / 8 nachten / per familie)

Tour-code
14254
€ 3.681,86
Datum
Reisschema: Phuket - Khao Sok – Khanom – Khao Tao

Deze reis brengt u langs verschillende mooie plekken in Thailand. De eerste paar dagen zult u van plaats naar plaats trekken. Tijdens deze trektochten kunt u genieten van de prachtige flora en fauna van Thailand. Vanaf dag vijf is er geen vast programma meer. U hebt dan de tijd om even heerlijk tot rust te komen.

Let op! prijzen zijn voor de gehele groep. In het hoogseizoen kunnen toeslagen van toepassing zijn, informeer voor het hoogseizoen.

9 Dagen Thailand: Zuidelijk Thailand familie avontuur (per familie)

 

Dag 1: Phuket – Khao Sok (-/-/D)

Na aankomst op de luchthaven van Phuket wordt u verwelkomd door uw gids voor de reis naar Khao Sok. Onderweg ziet u hoe het leven zich afspeelt op het tropische platteland in zuidelijk Thailand. We maken een korte stop voor koffie terwijl u kunt genieten van het mooie uitzicht over Khao Lak. Hierna vervolgen we de weg naar Khao Sok. We checken nog niet in bij het hotel, we gaan weer op pad. Gedurende een uur durende olifantentocht bereikt u het schitterende regenwoud waar u de verbazingwekkende natuur van ongeschonden biodiversiteit zult zien. We bezoeken de ‘Monkey Cave Temple’. Daarna gaan we lunchen bij Khao Sok discovery Camp, een restaurant aan de rivieroever met een ontspannen en natuurlijke atmosfeer.

Na de lunch gaat u per kano de rivier bij Khao sok af, waar u dieren kunt zien langs de kalksteen rotsen. Daarna wordt u naar uw accommodatie gebracht waar u relaxt kunt genieten van de natuur in de prachtige locatie tussen de bergen, u kunt de zonsondergang aanschouwen en genieten van de frisse en relaxte atmosfeer in de morgen omgeven door een natuurlijke omgeving te midden van de geuren van woudbomen en intonatie van het bos.

(p.s.: alle gasten moeten zich bewust zijn dat deze tour een tocht op een olifant inhoudt. Alle deelnemers nemen deel aan deze tour op eigen risico.)

 

Dag 2: Khao Sok (O/L/D)

Na het ontbijt start de dag met een drie tot vier uur durende jungle tocht in het tropische woud. Hier vindt u prachtige flora en fauna, van kleine en grote planten, constante waterstroompjes tot prachtig zingende vogels. Gedurende de tocht komt u vele variaties dieren tegen, van insecten tot grotere dieren. Op de natuur route vindt u uitleg over de veelzijdige toepassingen van de oorspronkelijke begroeiingen door de geschiedenis heen.

Na de lunch gaat u per ‘long-tail’ boot naar het stuwmeer bij de Cheow Lan Dam.  Het meer zal u laten denken dat u op de oceaan bent midden in het oerwoud!

We checken in bij het resort voor vandaag, hierna kunt u als u wilt heerlijk zwemmen en kanoën. Na het avondeten sluiten we het programma af met een nacht safari per boot.

 

Dag 3: Khao Sok - Khanom (O/L/-)

In de ochtend trekt u door de omgeving tussen planten, bloemen, vlinders, vogels, reptielen en wat u nog meer tegenkomt richting “Ha Roi Rai Lake’, waar u met een bamboe vlot oversteekt naar de Pakaran, of Koraal grot. Deze grot kunt u ingaan om de vorming van het gesteente te zien en in het donker de geluiden van vleermuizen te horen. Er loopt hier een pad naar de Ratchaprapa-dam bij he Cheow Lan meer.

Hierna keert u terug naar het resort voor de lunch en transfer naar Khanom, waar u zult overnachten.

 

Dag 4: Khanom (O/L/-)

Vandaag gaat u aan boord van een lokale vissersboot om het leven van een Khanom visser te ervaren. U kunt genieten van de tocht langs de elf eilanden in het gebied dat bekend staat als ‘Moo Ko Talay Tai”. De tocht gaat naar Taled Bay waar u dolfijnen kunt aantreffen. U komt bij het Nui Nok eiland waar u over een meer dan honderd jaar oude legende leert.

Op Koh Nui biedt u heerlijk vers fruit van het seizoen als lunch. Op de terugweg vaart de boot langs het eiland Tham, daar zullen de passagiers zeegras planten, een betekenisvolle activiteit waarbij u het gevoel zult hebben iets te kunnen bijdragen aan de voedselketen in het gebied. Hierna keren we terug naar de kust voor de overnachting in Khanom.

 

Dag 5: Khanom (O/-/-)

Vandaag is vrij te besteden in Khanom.

 

Dag 6: Khanom - Koh Tao (O/-/-)

Na het ontbijt komt de gids u ophalen voor vertrek naar het resort in Koh Tao. De rest van de dag is vrij te besteden.

 

Dag 7-8: Koh Tao (O/-/-)

Ontbijt van het hotel, de rest van de dag is vrij te besteden. Overnacht in Koh Tao

 

Dag 9: Koh Tao (O/-/-)

Ontbijt bij het resort, de rest van de dag is vrij te besteden totdat u terugkeert naar het vliegveld.

 

Inclusief:
- Accommodatie zoals omschreven
- Maaltijden zoals vermeld in het programma (O=ontbijt, L=lunch, D=diner)
- Engels sprekende gids
- Toegansprijzen voor excursies en activiteiten zoals vermeld in het programma
- Transport  en transfers met privé voertuig
Exclusief:
- Internationale vlucht
- Overige maaltijden welke niet zijn vermeld in het programma
- Overige activiteiten welke niet zijn vermeld in het programma
- Telefoonkosten, wasserette, fooien en overige kosten van persoonlijk aard, Visa, verzekeringen enz.
- Gids tijdens transfer Khao Sok – Khanom en Khanom  - Koh Tao.
Meer informatie
tourcode 14254
Thema Diversen, combinatie tochten
Type reisonderdeel Meerdaagse rondreis
Gebied Zuidelijk Thailand
Reisduur in dagen 9
Maand van vertrek vrije vertrekdatum
Internationale vlucht niet inbegrepen