Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Tanzania: Safarilodge Vuma Hills

Meer afbeeldingen

Tanzania: Safarilodge Vuma Hills

Het Mikumi reservaat beslaat samen met het Selous reservaat een gebied ter grootte van Denemarken. In dit gebied komen vier karakteristieke vegetatiesoorten samen: Miombo bosgrond vanuit het zuiden, dor bush land vanuit het noorden, de kustzone in het oosten en de bergen van Uluguru en Ruhumero in het noorden en westen. Vuma Hills Tented Camp is gebouwd op de heuvels met uitzicht over de vlakte. ’s Avonds bij het diner komen er verschillende nachtdieren kijken onder andere het schichtige stekelvarken.

Vuma Hills is te boeken in de Tanzania safarilodge combinatiesVraag offerte aan
Beschrijving

Details

Voor het eerst opgezet in 1964 en uitgebreid naar het noorden en zuiden in 1975, Mikumi is uitgegroeid tot één van de grotere nationale parken in Tanzania. Het park is 2320 vierkante kilometer groot. Gecombineerd met het Selous reservaat beslaat dit park een gebied ter grootte van Denemarken. Het park is omgeven door een boog van bergen en beschermd land, met de Ulugur bergen in het oosten en de Mbesera, Madzini en Mazunyungu heuvels in het noorden en het westen.

Het ecosysteem is vrij speciaal omdat er vier karakteristieke vegetatiesoorten samenkomen in Mikumi: Miombo bosgrond vanuit het zuiden, dor bush land vanuit het noorden, de kustzone in het oosten en de bergen van Uluguru en Ruhumero in het noorden en westen.

De dier- en vogelsoorten zijn ook verschillend in elk van de verschillende types leefgebieden. Leeuwen, luipaarden, olifanten, krokodillen, zebra’s, giraffes en verschillende soorten antilopes worden regelmatig gezien op de vlaktes. Ggnoes, sabelmarters, grotere koedoes, colobus apen en jachthonden komen vooral voor in het Miombo bosgebied.

Vuma Hills Tented Camp is gebouwd op de heuvels met uitzicht over de vlakte. De tenten zijn beschaduwd door het bosland, ook al trekken de dieren nog steeds door deze bossen. De ruime tenten zijn rond het restaurant, de bar en het zwembad geplaatst. ’s Avonds worden er vuurpotten aangestoken, honingdassen, civetkatten, genetten en galago’s komen dan tevoorschijn voor hun avondeten. Deze ongebruikelijke diner gasten komen soms samen met stekelvarkens. Deze nachtelijke dieren worden zelden gezien en zeker niet op zo’n kleine afstand.

Vuma Hills is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

Activiteiten: Inbegrepen
Elektriciteit: Beperkt
Badkamer: Bij het verblijf
Wasserij: Ja
Bar/ Lounge: Ja

 

Extra informatie

Extra informatie

tourcode 14233
Type reisonderdeel Accommodatie
Gebied Tanzania
Hotel klasse Lodges en safarikampen
aantal kamers / villas nb
hotelfaciliteiten n.v.t.
Hotel bijzonderheden n.v.t.
Aanbiedingsprijs n.v.t.
Aanbiedingsprijs gedig van n.v.t.
Aanbiedingsprijs geldig tot n.v.t.
Beoordelen

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.