Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Tanzania: Safarilodge Stanley's Kopje

Het Nationale park Mikumi is een poort naar de zuidelijke parken en is de op drie na grootste park in het land. Het park is niet zo bekend als zijn buurman, het Selous reservaat. Het park biedt een interessante en stimulerende safari ervaring. Gecombineerd met een bezoek aan het recent gecreëerde nationale park Udzungwa Mountains is Mikumi perfect voor een verblijf van drie of vier dagen onderweg naar het Ruaha of het Katavi Park. Het is ook mogelijk om er een safari op zichzelf van te maken.

Stanley's Kopje is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

Vraag offerte aan

Stanley’s Kopje is een klein kamp gelegen op een rotsachtige heuvel met uitkijk over de Mwanamboga drinkplaats. Het kamp is gebouwd op een van de weinige heuvels gestippeld over de uitgestrekte vlakte. Dit geeft een spectaculaire 360 graden uitzicht vanuit het restaurant en de bar bovenop de top van de heuvel.  Elke tent is zorgvuldig neergezet rond de voet van de heuvel, het geeft prachtige vergezichten die zo ver rijken als het oog kan zien.

Het kamp ligt op de traditionele handelsroute en ontdekkingsroutes die genomen zijn door Stanley, Burton, Speke en Livingstone (o.a) op hun epische zoektochten naar de bron van de Nijl. Beginnend in Bagamoyo, de karavanen van dragers gingen op weg om het vaak vijandige terrein te ontdekken. Terwijl de slavenhandelaren juist vanuit het binnenland naar de kust reisden om hun ziekelijke verdiensten te verhandelen. De voornaamste route van de ontdekkingsreizigers van dit tijdperk reisde vanaf de kust via de Ruvu Rivier en door de Mkata vlaktes naar het Tanganyika meer. De dreigingen van deze expedities zijn nog steeds in Mikumi waar er vele roofdieren en wild voorkomen. Leeuwen, jachthonden, cheeta’s en luipaarden hebben voldoende gnoes, impala’s, zebra’s en giraffes om op te jagen.

Stanley's Kopje is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

Activiteiten: Inbegrepen
Elektriciteit: Beperkt
Badkamer: Bij het verblijf
Wasserij: Ja
Bar/ Lounge: Ja
Meer informatie
tourcode 14232
Type reisonderdeel Accommodatie
Gebied Tanzania
Hotel klasse Lodges en safarikampen
aantal kamers / villas nb
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tanzania: Safarilodge Stanley's Kopje
Uw waardering