Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Tanzania: Safarilodge Mufindi Highland Lodge

Tour-code
14229
€ 0,00

Uitgestrekte vlakten, een rustige sfeer, en een prachtige omgeving. Het nationale park Mufindi ligt zo’n twee kilometer boven zeeniveau, maar heeft toch een onverwacht koel klimaat. Dit zorgt voor de ideale omstandigheden om één van de vele activiteiten te gaan doen. Paardrijden is erg populair bij deze bestemming. Daarnaast zijn er ook vele andere activiteiten te doen zoals één van de vele sporten die beschikbaar zijn bij het loge.

Mufindi Highland Lodge is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

Vraag offerte aan

De zuidelijke hooglanden van Mufindi, Iringa District, zo’n 2 kilometer boven zeeniveau heeft een onverwacht koel klimaat. Het golvende platteland ziet er spectaculair uit en eindigt abrupt bij de rand van een 600 meter diepe kloof. Het gebied heeft een verbluffend landschap, donkere dikke bergachtige regenwouden en ongerepte thee plantages worden omlijnd met meren, rivieren en stroompjes. Hoewel er geen leeuwen en luipaarden zijn gezien in decennia, is er een overvloed aan vogels in Mufindi. In Lulanda liggen de eeuwenoude restanten van het oosterse boog regenwoud, deze lijkt op Udzungwa, dit park bevat eveneens vele inheemse soorten die wetenschappers wisten te verbluffen.

Er zijn genoeg activiteiten die u bezig kunnen houden bij het loge. De meest populaire van deze activiteiten is het paardrijden, dit is geschikt gemaakt voor mensen van alle leeftijden en alle capaciteiten. Dit is een ideale manier om de omgeving te ontdekken, er zijn bijna geen voertuigen om je zorgen over te maken, daarnaast zorgt de extra hoogte voor een uitstekende uitkijk. Als u niet van paarden houd zijn er ook mountainbikes beschikbaar, of u volgt de vele paden te voet. Het loge heeft ook een tennisveld, badmintonveld, jeu de boules, cricket en golfbaan; en niet te vergeten, de enige vliegvis plaats voor forellen in de tropen. Avonden worden gehouden rond het brullende vuur in het twee verdiepingen hoge loge gebouw voordat u terugtrekt in uw eigen blokhut voor een welverdiende rust. De hoogte en het koele klimaat samen met de beweging en fris boerderij voedsel, zorgen voor een perfecte nachtrust.

Misschien is het hoogtepunt van uw verblijf in het Highland loge een trip naar het nabij gelegen dorp Igoda. Het land is verdeeld in gemeenten, de Fox familie heeft het voorrecht om een hechte relatie te hebben met het dorp Igoda. Met wederzijds voordeel, de dorpelingen verwelkomen onze gasten bij een bezoek aan het dorp, ze krijgen de school te zien, de lokale ambachtslui (smid, medicijnman, zagers en baksteen makers) en het traditionele landelijke bestaan. De Fox familie geeft daarvoor in de plaats donaties van bezoekers voor het bouwen van een weeshuis voor de kinderen van AIDS slachtoffers. Dit is slechts een deel van de uitgebreide sociale en milieu projecten van het Foxes Cummunity and Wildlife Trust.

De hooglanden staan in compleet contrast met de hetere, stoffigere laaglanden. Het gebied geeft een ongeëvenaard gevoel van vrijheid om te gaan waar u wilt, te voet, te paard, per fiets of per auto.”

Mufindi Highland Lodge is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

Activiteiten: Inbegrepen
Elektriciteit: Beperkt
Badkamer: Bij de kamer, bad, douche, wastafel en toilet.
Wasserij: Ja
Bar: Ja
Lounge: Ja
Meer informatie
tourcode 14229
Type reisonderdeel Meerdaagse rondreis
Gebied Tanzania
Hotel klasse Lodges en safarikampen
aantal kamers / villas nb