Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Tanzania safarilodge combinatie: Stanleys Kopje, Mufindi Highland Lodge, Ruaha River Lodge, Rufiji River Camp (13 dagen / 12 nachten)

Tour-code
14234
€ 0,00
Aankomstdatum
Reisschema: Stanleys Kopje, Mufindi Highland Lodge, Ruaha River Lodge, Rufiji River Camp

Hier vindt u een combinate van de safarilodges van Foxes safaris. Tijdens deze reis worden een aantal lodges van Foxes safaris bezocht waar u een aantal dagen zult verblijven. Verdere informatie over de reis staat in de beschrijving. Vervoer tussen de verschillend lodges is veelal met lokale vliegtuigjes. De lodges liggen aan de rand of in de diverse nationale parken. Van hieruit kunt u wildsafaris maken of vanaf de lodge dieren waarnemen.

Dag 1 t/m 3:

Op dag één vertrekt u per klein vliegtuig naar Stanley's Kopje . Hier verblijft u drie nachten. U heeft hier de mogelijkheid gamedrives te doen in het nationale park Mikumi. Op dag vier vertrekt u naar uw volgende bestemming.

Dag 4 t/m 6

Dag vier tot en met zes zullen doorgebracht worden op Mufindi Highland Lodge. Het kampement ligt in het gelijknamige nationale park,

Dag 7 t/m 9

Deze dagen brengt u door in het Ruaha River Lodge . Het bijbehorende nationale park heeft twee gezichten. Het is opengebroken en dor in het droge seizoen en weelderig en groen in het regenseizoen.

Dag 10 t/m 12

De laatste dagen brengt u door in het Rufiji River Camp. Het kampement ligt naast een brede waterweg. Vanuit de tenten is deze rivier goed te zien. Dit is het enige nationale park van Tanzania waar safari's via het water worden gehouden.

Dag 13

Deze dag keert u terug naar de luchthaven van Dar, hier eindigt de reis.

Exclusief
- Bar, dranken
- Internationale vlucht
- Verzekeringen
- Medische ondersteuning
- Fooien
- Persoonlijke uitgaven 
Meer informatie
tourcode 14234
Thema Wild safari's
Type reisonderdeel Meerdaagse rondreis
Gebied Tanzania
Reisduur in dagen 13
Maand van vertrek vrije vertrekdatum
Internationale vlucht niet inbegrepen