Tanzania safarilodge combinatie: Ruaha River Lodge, Kungwe Lodge Mahale, Katavi Wildlife Camp (11 dagen/ 10 nachten)

Tour-code
14237
€ 6.319,80
Aankomstdatum
Reisschema: Ruaha River Lodge, Kungwe Lodge Mahale, Katavi Wildlife Camp

Hier vindt u een combinate van de safarilodges van Foxes safaris. Tijdens deze reis worden een aantal lodges van Foxes safaris bezocht waar u een aantal dagen zult verblijven. Verdere informatie over de reis staat in de beschrijving. Vervoer tussen de verschillend lodges is veelal met lokale vliegtuigjes. De lodges liggen aan de rand of in de diverse nationale parken. Van hieruit kunt u wildsafaris maken of vanaf de lodge dieren waarnemen.

Dag 1 t/m 3

De eerste dagen brengt u door in de Ruaha River Lodge . Het bijbehorende nationale park heeft twee gezichten. Het is opengebroken en dor in het droge seizoen en weelderig en groen in het regenseizoen.

Dag 4 t/m 6

Deze dagen zult u van een heerlijke vakantie bij Kungwe Lodge doorbrengen. Het kamp ligt vlak bij het Sulunga meer en het nationale park Muhesi.

Dag 7 t/m 10

De laatste dagen van deze tocht worden besteed bij het Katavi Wildlife Camp. Het kamp ligt in het meest afgelegen nationale park van het land. Het park is gewoonlijk een droog gebied met opgedroogde rivieren en meren. Het park komt pas tot leven in het regenseizoen.

Dag 11

Deze dag keert u terug naar de luchthaven van Dar Es Salaam, hier eindigt de reis.

Exclusief
- Bar, dranken
- Internationale vlucht
- Verzekeringen
- Medische ondersteuning
- Fooien
- Persoonlijke uitgaven 
Meer informatie
tourcode 14237
Thema Wild safari's
Type reisonderdeel Meerdaagse rondreis
Gebied Tanzania
Reisduur in dagen 11
Maand van vertrek vrije vertrekdatum
Internationale vlucht niet inbegrepen