Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Tanzania safarilodge combinatie: Ruaha River Lodge, Kungwe Lodge Mahale, Katavi Wildlife Camp (11 dagen/ 10 nachten)

Tour-code
14237
€ 6.319,80
Aankomstdatum
Reisschema: Ruaha River Lodge, Kungwe Lodge Mahale, Katavi Wildlife Camp

Hier vindt u een combinate van de safarilodges van Foxes safaris. Tijdens deze reis worden een aantal lodges van Foxes safaris bezocht waar u een aantal dagen zult verblijven. Verdere informatie over de reis staat in de beschrijving. Vervoer tussen de verschillend lodges is veelal met lokale vliegtuigjes. De lodges liggen aan de rand of in de diverse nationale parken. Van hieruit kunt u wildsafaris maken of vanaf de lodge dieren waarnemen.

Dag 1 t/m 3

De eerste dagen brengt u door in de Ruaha River Lodge . Het bijbehorende nationale park heeft twee gezichten. Het is opengebroken en dor in het droge seizoen en weelderig en groen in het regenseizoen.

Dag 4 t/m 6

Deze dagen zult u van een heerlijke vakantie bij Kungwe Lodge doorbrengen. Het kamp ligt vlak bij het Sulunga meer en het nationale park Muhesi.

Dag 7 t/m 10

De laatste dagen van deze tocht worden besteed bij het Katavi Wildlife Camp. Het kamp ligt in het meest afgelegen nationale park van het land. Het park is gewoonlijk een droog gebied met opgedroogde rivieren en meren. Het park komt pas tot leven in het regenseizoen.

Dag 11

Deze dag keert u terug naar de luchthaven van Dar Es Salaam, hier eindigt de reis.

Exclusief
- Bar, dranken
- Internationale vlucht
- Verzekeringen
- Medische ondersteuning
- Fooien
- Persoonlijke uitgaven 
Meer informatie
tourcode 14237
Thema Wild safari's
Type reisonderdeel Meerdaagse rondreis
Gebied Tanzania
Reisduur in dagen 11
Maand van vertrek vrije vertrekdatum
Internationale vlucht niet inbegrepen