Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Safari Zuid Afrika: Wildleven & Krijgers ( 7 dagen / 6 nachten)

Tour-code
14131
€ 908,78
Datum
Reisschema: Johannesburg - Kruger national park - Swaziland - Ubombo bergen - Hluhluwe-Umfolozi wildreservaat - St. Lucia - Durban

Deze safari in Zuid Afrika laat u de mooiste plekken van het land zien. De tocht begint met een reis langs de Panorama Route, waarna we de volgende dagen op safari gaan in Kruger National Park en Swaziland gaan bezoeken. Kruger National Park is het grootste en mooiste nationale park dat in Zuid-Afrika gevonden kan worden.

Tijdens deze safari gaan we naar de Ubombo bergen, die garantie geven voor een prachtig uitzicht. Hier brengen we dan ook een avond door bij zonsondergang. Ook bezoeken we St. Lucia, een stadje dat terug te vinden is op de werelderfgoedlijst. Deze safari in Zuid Afrika is een combinatie van avontuur, cultuur en ontspanning, een onvergetelijke ervaring.

 

Exclusief internationale vlucht.

7 Dagen Safari Zuid Afrika: Wildleven & Krijgers

 

Dag 1: Vertrek vanuit Johannesburg (maandag) (-/-/D)

Vandaag begint uw safari in Afrika met vertrek vanuit Johannesburg en reizen we via de prachtige panorama route naar “Het land van de reizende zon” Mpumalanga. Het meest spectaculaire stuk van de Panorama Route is de Blyde River Canyon. Vanaf de vele goed-geplaatste uitzichtpunten heeft u een uitzicht over de 33 kilometer lange kloof. De kloof begint bij Bourke’s Luch Potholes en eindigt bij de Three Rondavels. Als de tijd en het weer het toelaten, stoppen we nog bij God’s Window en de Mac Mac Falls. Aan het einde van de dag vertrekken we naar ons hotel.
Overnachting in Hazyview.

 

Dag 2: Kruger National Park (dinsdag) (O/-/D)

Vroeg in de ochtend vertrekken we voor een openvoertuig safari door het Kruger Nationaal Park. Het wereldberoemde Kruger National Park biedt een wereldervaring met het wild dat hier rondloopt, het park evenaart met de beste nationale parken in Afrika. Met bijna 2 miljoen hectare is het reservaat het vlaggenschip van de Zuid-Afrikaanse Nationale Parken. Het park huist een indrukwekkend aantal flora en fauna. In de middag keren we terug naar het hotel, de rest van de middag brengt u op eigen gelegenheid door. U krijgt dan ook de kans om terug te keren naar Kruger National Park om de rustige omgeving tijdens een avondsafari op te nemen.
Overnachting in Hazyview.

 

Dag 3: Swaziland (woensdag) (O/L/-)

Na het ontbijt vertrekken we naar het koninkrijk Swaziland. Dit piepkleine bergachtige koninkrijk is gevuld met voorbije Afrikaanse tradities en cultuur. Dit land biedt ongelofelijke landschappen en attracties zoals de wildreservaten, kunsten en ambachten. We zullen genieten van een voorstelling van de traditionele Swazi cultuur. Vervolgens gaan we door naar de Ngwenya Glass Works om de ambachtslieden bezig te zien aan hun prachtige sculpturen en kunst van gesmolten glas. Na het besteden van onze tijd bij de Mbabane ambachtsmarkten zullen we onze reis vervolgen naar het hotel.
Overnachting in Swaziland.

 

Dag 4: Swaziland, Ubombo Bergen (donderdag) (O/-/D)

Deze ochtend begint met een bezoek aan de Swazi Candle Factory, hier is iedere kaars met de hand gemaakt met behulp van een eeuwenoude techniek dat millefiore wordt genoemd. Geen kaars is hetzelfde, en is er een grote variëteit aan patronen, vormen en design. We vervolgen onze reis via Big Bend naar KwaZoeloe–Natal. Aan het einde van de middag arriveren we bij het hotel, op tijd om een rit naar de Ubombo Bergen te maken. De bergen geven een prachtig uitzicht over het Jozani meer. Op de top van de bergen en op het moment dat de zon ondergaat, transformeert de lucht in een wand van kleur. We vervolgen onze rit met een bezoek aan de lokale en authentieke Zulu woonstee, hier vangen we een glimp op van het Zulu leven in de moderne wereld. Hierna keren we terug naar het hotel.
Overnachting in Mkuze.

 

Dag 5: Hluhluwe-Umfolozi Wildreservaat (vrijdag) (O/-/D)

Deze ochtend is vrij te besteden, u kunt er voor kiezen om deze ochtend een safari te doen. (op eigen rekening). In de middag reizen we naar het Hluhluwe-Umfolozi wildreservaat om het wild te bezichtigen. Het reservaat strekt 90.000 hectare, in dit park is de witte neushoorn van uitsterven gered. Aan het einde van de middag keren we terug naar het hotel, en eindigen de dag met lunch bij het hotel.
Overnachting in Mkuze.

 

Dag 6 - St. Lucia (Zaterdag) (O/-/-)

We vervolgen onze reis langs de Elephant Coast van KwaZoeloe-Natal naar St. Lucia, deze laatste plaats is gelegen op het zuidelijkste puntje van iSimangaliso Wetland Park, dit is een werelderfgoed plaats. We arriveren tijdens de middag bij het hotel.

Hier stapt u op een boot om een safari over water te gaan maken, tijdens deze tocht krijgt u de mogelijkheid krokodillen, nijlpaarden en verschillende vogelsoorten te zien. We vervolgen onze tocht richting Durban, in deze stad komen oost en west samen.
Overnachting in Durban.

 

Dag 7 - Durban City (zondag) (O/-/-)

Deze ochtend neemt u deel aan een korte rondleiding door Durban. We leren over de culturele en historische contrasten van de stad. Aan het einde van de tour wordt u afgezet bij een hotel of bij de luchthaven. Einde van de safari in Afrika.

 

Belangrijke opmerkingen
Prijzen zijn per persoon, gebaseerd op tweepersoons accommodatie.
Deze tour start wekelijks op maandagen vanuit Johannesburg.
De tour start met een minimum aantal personen van 2 en een maximum van 14.

Inclusief
- Toegangsbewijzen tot de nationale parken
- 6 Nachten accommodatie zoals omschreven
- Transfers en vervoer zoals omschreven
- Genoemde maaltijden (O=ontbijt / L=lunch / D=diner)
 Exclusief
- Internationale vlucht
- Fooien
- Persoonlijke uitgaven
Meer informatie
tourcode 14131
Thema Wild safari's
Type reisonderdeel Meerdaagse rondreis
Trekking- en reisgebied geen trekking
Gebied Zuid Afrika
Reisduur in dagen 7
Maand van vertrek vrije vertrekdatum
Internationale vlucht niet inbegrepen