Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Safari Zuid Afrika: Klassieke Tuinroute (4 dagen/ 3 nachten)

Tour-code
14130
€ 595,59
Reisschema: Kaapstad - Oudtshoorn - Plattenberg Baai - Port Elizabeth

Deze safari in Afrika begint met een bezoek aan Oudtshoorn, “de Verenhoofdstad”, waarna u de reis vervolgt naar de mystieke grotten van Congo. Als we verder gaan, ontdekken we Knysna Elephant Park waar we tijdens een safari de olifanten mogen aanraken. Aan het einde van deze dag gaan we naar de grootste vogel volière ter wereld. We sluiten af met een bezoek aan de Storms Rivier, vanaf de hangbrug heeft u een prachtig uitzicht over de rivier.

 

Exclusief internationale vlucht.

4 Dagen Safari Afrika: Klassieke Tuinroute

 

Dag 1: Route 62 (Donderdag) (-/-/D)

Vandaag start uw safari in Zuid Afrika en vertrekken we vanuit Kaapstad via Route 62 naar Barrydale voor de lunch (niet inclusief). We vervolgen onze reis naar Oudtshoorn, dit is de “Verenhoofdstad” van de wereld. We bezoeken een struisvogelboerderij in bedrijf, waar we een rondleiding krijgen. Aan het einde van de middag checken we in bij het hotel.
Overnachting in Oudtshoorn.

 

Dag 2: Cango Grotten, Knysna Heads cruise (Vrijdag) (O/-/D)

Deze ochtend gaan we naar de Cango Grotten, een fantastisch natuurlijk wereldwonder. We vertrekken vervolgens naar de lagune kant van de stad Knysna, een belangrijk punt van de Tuinroute, zoals dit gebied heet. We gaan aan boord van de “Three Legs Rivercat “ en maken een leuke en avontuurlijke tocht richting de Knysna Heads (afhankelijk van het weer). Bij onze terugkeer naar het vasteland vervolgen wij onze reis naar Plettenberg Baai, hier brengen we de volgende twee nachten door.
Overnachting in Plettenberg Baai.

 

Dag 3: Knysna Elephant Park, Birds of Eden (Zaterdag) (O/-/D)

Na het ontbijt gaan we op safari in het Knysna Elephant Park. Het bezoek geeft u de kans om de afrikaanse olifanten aan te raken, te fotograferen en zelfs te voeden! Vervolgens gaan we de Birds of Eden bezoeken, dit is de grootste vrijevlucht vogel volière in de wereld.
Overnachting in Plettenberg Baai.

Optioneel: Walvis & Dolfijn boottocht voordat we naar de accommodatie terugkeren. (niet inclusief, afhankelijk van het weer).

 

Dag 4: Tsitsikamma National Park (Zondag) (O/-/-)

Na het ontbijt checken we uit en vertrekken we voor het laatste deel van de Tuinroute. Dit deel leidt ons naar het prachtige Tsitsikamma National Park. Geniet van een wandeling over de hangbrug over de kloof waarin de Storms River stroomt. Vanaf deze brug heeft u een prachtig uitzicht over de rivier. Uw safari in Zuid Afrika eindigt in Port Elizabeth, ongeveer rond 6 uur ’s avonds wordt u afgezet bij de luchthaven of bij een hotel in Port Elizabeth. 

 

Belangrijke informatie:
- Prijzen zijn per persoon gebaseerd op 2-persoons accommodatie.
- Deze tour start iedere week op donderdagen vanuit Kaapstad, min 2, max 14 gasten.
- Een extra nacht voordat de tour start wordt aanbevolen.
Inclusief:
- 3 nachten accommodatie
- Toegangsbewijzen voor de nationale parken
- Transfers en vervoer zoals omschreven
- Maaltijden zoals omschreven (O=ontbijt / L=lunch / D=diner)
Exclusief:
- Internationale vlucht
- Fooien
- Persoonlijke uitgaven

 

Meer informatie
tourcode jjnr
Thema Wild safari's
Type reisonderdeel Meerdaagse rondreis
Trekking- en reisgebied geen trekking
Gebied Zuid Afrika
Reisduur in dagen 4
Maand van vertrek vrije vertrekdatum
Internationale vlucht niet inbegrepen