Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Safari Kenia: Van Samburu naar Masai Mara (9 dagen / 8 nachten)

Meer afbeeldingen

Safari Kenia: Van Samburu naar Masai Mara (9 dagen / 8 nachten)
vul extra opties verder op de pagina in voor toeslagen hoogseizoen e.d.
Reisschema: Nairobi - Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara - Nairobi.

Een prachtige safari in Afrika, te beginnen in Nairobi, Kenia. Vanuit Nairobi reist u naar Samburu, waar u op safari zult gaan in het Samburu Nationaal Reservaat. Hier maakt u kennis met de indrukwekkende flora en fauna van Kenia. Vervolgens reist u naar Mt. Kenia, één van de hoogste bergen van Afrika. Daarna brengt u een bezoek aan het Nakurumeer en het nationale park van Masai Mara. Tijdens deze reis zult u meerdere keren op safari gaan om samen met een ervaren gids de prachtige natuur van Kenia ontdekken.


 


Exclusief internationale vlucht.

Datum selecteren

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

9 Dagen Safari Kenia: Van Samburu naar Masai Mara

 

Dag 1: Aankomst Nairobi (-/-/-)

Op de eerste dag van uw safari in Afrika wordt u door een gids ontvangen op de luchthaven van Nairobi en naar een hotel in de stad gebracht.
Overnachting in Nairobi.

 

Dag 2: Nairobi - Samburu Nationaal Reservaat (O/L/D)

Na het ontbijt stappen we in de auto, die ons naar Samburu zal brengen. Tegen lunchtijd zullen we in Samburu arriveren, waarna we 's middags met de eerste safari in Kenia starten. Ook na het diner trekken we de natuur in om wilde dieren te spotten.
Overnachting in Samburu.

 

Dag 3: Samburu Nationaal Reservaat (O/L/D)

Vandaag zullen we de hele dag doorbrengen op safari in het Samburu Nationaal Reservaat. Samen met een gids trekt u erop uit om de natuur van Kenia te ontdekken. Door het Samburu Reservaat stroomt de rivier Ewaso Ng'iro, een rivier die door vele wilde dieren als drink- en badderplaats wordt gebruikt. Behalve leeuwen, olifanten, buffels, apen en giraffen leven er ook talrijke vogelsoorten in de bossen van Samburu. De gids zal u meenemen naar de mooiste plekjes van het natuurgebied, en zijn kennis van de natuur met u delen.
Overnachting in Samburu.

 

Dag 4: Samburu - Mount Keya Region (O/L/D)

Na het ontbijt zullen we Samburu verlaten en onze safari in Afrika voortzetten naar de Mt. Kenya Region. De Mount Kenya is, op de Kilimanjaro na, de hoogste berg van Afrika. Om de berg heen ligt een groot natuurgebied, genaamd Mount Kenya National Park. Dit natuurgebied staat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst, wat volkomen terecht is gezien de prachtige natuur die het park te bieden heeft. Na aankomst bij Mount Kenya stapt u in de auto voor een safari door het park.
Overnachting in Mt. Kenya Region.

 

Dag 5: Mt. Kenya - Lake Nakuru National Park (O/L/D)

Onze volgende bestemming is Lake Nakuru National Park, waar we tegen lunchtijd met de auto zullen arriveren. Het park bestaat uit het Nakurumeer en de bossen die het meer omringen. Lake Nakuru National Park is beroemd vanwege de duizenden flamingo's die leven aan de rand van het Nakurumeer. 's Middags gaan we direct op safari om het park te verkennen.
Overnachting in Nakuru.

 

Dag 6: Nakuru - Masai Mara Reservaat (O/L/D)

Na het ontbijt vervolgen we de safari in Kenia naar Masai Mara, waar we tegen de middag aan zullen komen. Na de lunch zullen we aan onze eerste safari door het Masai Mara Reservaat beginnen. Masai Mara is onderdeel van de Serengeti-vlakte, bekend van de massale seizoenstrek van gnoes en zebra's. In het Masai Mara Reservaat zijn heel veel verschillende dieren te vinden, waaronder cheeta's, leeuwen, luipaarden, olifanten en gazelles.
Overnachting in Masai Mara.

 

Dag 7: Masai Mara Reservaat (O/L/D)

Ook vandaag zullen we een safari maken door het Masai Mara Reservaat. Na het ontbijt stappen we in de auto en rijden we richting de Mara, een rivier die door het reservaat stroomt. Deze rivier wordt bewoond door nijlpaarden en krokkodillen, die u met een beetje geluk te zien zult krijgen. De rivier Mara is een plek waar tijdens de seizoenstrek duizenden gnoes en zebra's zullen verzamelen om te drinken, een geweldig schouwspel dat sommige mensen zullen kennen van tv. Aan het einde van de dag keren we terug naar uw lodge.
Overnachting in Masai Mara.

 

Dag 8: Masai Mara Reservaat (O/L/D)

Na het ontbijt begeven we ons wederom naar het Masai Mara Reservaat. De gids heeft voor u een mooi dagvullend programma in het park samengesteld, wat u ongetwijfeld een geweldige ervaring zal geven.
Overnachting in Masai Mara.

 

Dag 9: Vertrek Nairobi (O/-/-)

Vroeg in de morgen stappen we nog één keer in de auto om een safari te maken in de prachtige natuur van Kenia. Na de safari staat er een ontbijt voor u klaar, waarna u weer zult vertrekken, terug naar huis of naar uw volgende bestemming. Transfer naar de luchthaven van Nairobi.

 

Prijzen zijn inclusief:
- Accommodaties
- Maaltijden zoals aangegeven (O=ontbijt / L=lunch / D=diner)
- Entreegelden voor parken
- Vervoer met een busje.
- Transfer van en naar luchthaven Nairobi
- Engels sprekende gids + services
Prijzen zijn exclusief:
- Internationale vlucht
- Visa
- Luchthaventarieven
- Persoonlijke uitgaven
- Fooien
Extra informatie

Extra informatie

tourcode 14223
Thema Wild safari's
Type reisonderdeel Meerdaagse rondreis
Trekking- en reisgebied Nee
Gebied Kenia
Reisduur in dagen 9
Minimum aantal deelnemers groepsreis N/B
Maximum aantal deelnemers groepsreis N/B
Inclusief internationale vlucht Nee
Aanbiedingsprijs n.v.t.
Aanbiedingsprijs gedig van n.v.t.
Aanbiedingsprijs geldig tot n.v.t.
Beoordelen

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.