Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Begeleide safaris en rondreizen in Zuid Afrika

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)

 1. route Trucksafari van Kaapstad naar Vic Falls
  € 1.079,00
  Reisschema: Kaapstad - Cederberg Mountains - Oranjerivier - Fish River Canyon - Sesriem - Swakopmund - Brandberg - Etosha National Park - Windhoek - Ghanzi - Maun - Okavango Delta - Maun – Nata regio - Chobe National Park - Victoria Watervallen

  Bezochte landen: Zuid Afrika – Namibië – Botswana - Zimbabwe

  Deze drie weken durende truck safari in Afrika begint in Kaapstad, één van de meest schilderachtige steden ter wereld, en eindigt bij één van de zeven natuur wereldwonderen, de Victoria Watervallen. Deze safari voert u door indrukwekkende landschappen, van vruchtbare wijngaarden en droge, spokende woestijnen tot spectaculaire kloven en serene lagunes. Highlights tijdens deze safari in Afrika zijn wildobservaties en Etosha National Park, het beklimmen van zandduinen in Sossusvlei, kamperen in de Okavango Delta en een nachtelijke excursie in Chobe National Park. Ook zijn er talloze extra activiteiten waar u tijdens de truck safari uit kunt kiezen. Denk aan raften op de Zambezi Rivier en quadbiken door de woestijn van Namibië. Deze safari staat garant voor een onvergetelijke ervaring in het prachtige Afrika.

  Meer info
 2. Grote Zuid Afrika tour
  € 1.921,65
  Reisschema: Johannesburg - Kruger national park - Swaziland - Hluhluwe-Umfolozi reservaat - Durban - Port Elizabeth - Tsitsikamma national park - Oudtshoorn - Kaapstad

  Geniet van een voledige vakantie in Zuid-Afrika voor 14 dagen. Tijdens deze tour bezoekt u verschillende indrukwekkende plaatsen in Zuid-Afrika. De tour begint met het reizen over de Panorama Route, u krijgt een uitzicht over de 33km lange kloof van de Blyde River. Geniet van het wild in het Kruger National Park en bezoek Swaziland waar u de originele Afrikaanse cultuur ontdekt. Geniet van een wild tocht in een 90.000 Ha groot wildreservaat en was olifanten langs de olifantenkust. Geniet van de cultuur van de steden Durban en Elizabeth. Reis naar Knysna en Oudtshoorn, onderdeel van de Garden Route, beide steden bieden ongelofelijke vergezichten.

   

  Exclusief internationale vlucht.

   

  Meer info
 3. Klassieke Tuinenroute, afbeelding 2
  € 492,22
  Reisschema: Kaapstad - Oudtshoorn - Plattenberg Baai - Port Elizabeth

  Deze safari in Afrika begint met een bezoek aan Oudtshoorn, “de Verenhoofdstad”, waarna u de reis vervolgt naar de mystieke grotten van Congo. Als we verder gaan, ontdekken we Knysna Elephant Park waar we tijdens een safari de olifanten mogen aanraken. Aan het einde van deze dag gaan we naar de grootste vogel volière ter wereld. We sluiten af met een bezoek aan de Storms Rivier, vanaf de hangbrug heeft u een prachtig uitzicht over de rivier.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 4. Safari Zuid Afrika: Wildleven & Krijgers, afbeelding 2
  € 908,78
  Reisschema: Johannesburg - Kruger national park - Swaziland - Ubombo bergen - Hluhluwe-Umfolozi wildreservaat - St. Lucia - Durban

  Deze safari in Zuid Afrika laat u de mooiste plekken van het land zien. De tocht begint met een reis langs de Panorama Route, waarna we de volgende dagen op safari gaan in Kruger National Park en Swaziland gaan bezoeken. Kruger National Park is het grootste en mooiste nationale park dat in Zuid-Afrika gevonden kan worden.

  Tijdens deze safari gaan we naar de Ubombo bergen, die garantie geven voor een prachtig uitzicht. Hier brengen we dan ook een avond door bij zonsondergang. Ook bezoeken we St. Lucia, een stadje dat terug te vinden is op de werelderfgoedlijst. Deze safari in Zuid Afrika is een combinatie van avontuur, cultuur en ontspanning, een onvergetelijke ervaring.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)