Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Autorondreizen in Zuid Afrika

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)

 1. Rondreis Zuid-Afrika, Bijzondere overnachtingen, steden en safari's - route
  € 1.874,75
  Autorondreis
  Reisprogramma: Kaapstad – Wijnlanden – Overberg – Klein Karoo – Garden route – Eastern Cape – Zululand – Swaziland – Kruger park – Mpumalanga

  Deze reis brengt u bij de mooiste plekken van Zuid-Afrika en u overnacht u in de meest bijzondere hotels. Door het variërende landschap in Zuid-Afrika maakt u iedere dag weer iets compleet anders mee. Zo bent u de ene dag walvissen aan het spotten en loopt u de volgende dag van het uitzicht vanaf de bergen te genieten. Breng een bezoek aan de bijzondere Zulu cultuur en het kleine en laatste koninkrijk van Zuid-Afrika, Swaziland. Als u hier bent merkt u het grote contrast tussen de stedelijke en moderne cultuur bij kaapstad.

  Deze reis voorziet u van een auto waarbij u zelf naar de accommodaties en bezienswaardgheid rijdt, er is dus geen gids die u tijdens de transfers begeleid.

  Meer info
 2. Safari Zuid Afrika: Ervaar Zuid Afrika (17 dagen / 16 nachten)
  € 1.242,00
  Auto rondreis
  Reisschema: Kaapstad - Franschhoek - Dolfijnkust - Phinda Private reservaat  - Swaziland - Kruger National Park

  Deze reis safari voert u vanaf Kaapstad en het bekende Wineland District via een binnenlandse vlucht naar Durban en van daar uit via Swaziland en de bekende plaatsen zoals Kruger National Park naar Johannesburg. U zult vele bijzondere en befaamde plaatsen bezoeken, maar ook de sfeer van Zuid Afrika duidelijk proeven en ervaren. Een wezenlijk onderdeel van de reis wordt bepaald door de gekozen accommodaties, veelal kleinschalige guesthouses met een historische achtergrond of gelegen op bijzondere plaatsen. Het zijn stuk voor stuk bijzondere accommodaties waar u zich thuis zult voelen, kunt ontspannen en de Zuid Afrikaanse cultuur kunt voelen en ervaren. Uiteindelijk gaat het er niet om zoveel mogelijk kilometers door het land af te leggen, maar veel meer de indruk die het land bij u achter zal laten.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 3. Safari Zuid Afrika: Kaapstad, Hermanus, Karoo & Kwandwe (13 dagen / 12 nachten)
  € 2.061,06
  Auto Rondreis
  Reisschema: Kaapstad - Hermanus - Oudtshoorn - Karoo - Kwandwe

  Deze safari in Afrika voorziet u van interessante informatie over het prachtige land Zuid Afrika. Tijdens deze rondreis heeft u de mogelijkheid om volledig zelfstandig te reizen. Geniet van het prachtige Kaapstad en bezoek de Gardens, Oranjezicht en Tamboerskloof om van een geweldig uitzicht te genieten. Kajak in de zee en bezoek het gebied rond de stad Hermanus dat gesticht is in de 19e eeuw. Bezoek Oudtshoorn, de struisvogel hoofdstad van de wereld. Hier kunt u deze majestueuze dieren bezichtigen en van de cultuur van de stad genieten.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 4. Safari Zuid Afrika: Kaapstad, Tuinroute en Kruger National Park (14 dagen / 13 nachten)
  € 1.637,10
  Auto Rondreis
  Reisschema: Kaapstad - George (Tuinroute) - KwaZoeloe-Natal - Sabi Sand Reservaat

  Deze wonderlijke safari in Afrika neemt u mee van Kaapstad naar Johannesburg waarbij u vele mooie plaatsen bezoekt. In Kaapstad bezoekt u de prachtige tuinen op en rondom de Tafelberg en Seinheuvel. U vervolgt uw safari in Afrika met de Tuinroute, een gebied met prachtige natuur dat zich over een lengte van 300 km uitstrekt, waarna u doorreist naar de steden George en Wilderness. De volgende dagen bezoekt u de Kwazulu-Natal noordkust, waar u veel kunt leren over de Zulu en Indische culturen, terwijl u geniet van de gouden stranden en goede restaurants. In de buurt van dit gebied zult u de oude slagvelden van Zuid Afrika vinden. Hier vochten de Boers de Britten en de Britten de Zulu's. De laatste dagen van uw safari in Afrika zult u doorbrengen in het Sabi Sand Reservaat.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)