Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Vankantie Zuid Afirka en Rondreis Zuid Afrika

Zuid Afrika Motorrijders

Vakantie Zuid Afrika of rondreis Zuid Afrika

Uw vakantie Zuid Afrika: Blauwe bergen op de achtergrond, temidden van schilderachtige landerijen en weidse oppervlaktes kronkelt een weg door de wildernis. Je krijgt meteen het gevoel dat je in een heel speciaal landschap bent beland; dit is Zuid Afrika.

De mooiste ervaring voor uw vakantie Zuid Afrika is een prachtige Rondreis Zuid Afrika met verblijf in de belangrijkste steden zoald Kaapstad, Johannesburg, Durban, Port Elizabeth en veel meer. Verblijf in historische accomodaties en homestays.

Verken de natuurlijke moeraslanden van Zuid Afrika waar fauna en plantengroei variëren van struikgewas en bosrijke gebieden tot moerasse, wouden en riet. Het is de habitat van nijlpaarden, krokodillen, zwarte neushoorns, talrijke soorten vissen en vogels.

Zuid Afrika, waar de ruige natuur wordt afgewisseld door steden waar een rijke historie zich laat voelen in een mengeling van moderne elegantie en tradities.

Kom en ervaar de wondermooie, heilzame standen van Zuid-Afrika. Ze zijn vol van kleur en geur; ze brengen nieuw leven en een ongekende gastvrijheid!

Maak een rondreis Zuid Afrika en ervaar zelf de prachtige contrasten van dit kleurrijke land.

Rondreizen Zuid Afrika

Bekijk de diverse rondreizen Zuid Afrika op onze website of vraag uw persoonlijke rondreis Zuid Afrika aan via het offerteformulier.

Algemene informatie over uw rondreis Zuid Afrika vindt u op de informatie pagina's over Zuid Afrika

Geen producten gevonden voor deze selectie.