Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Vakantie Zuid Afrika met rondreis Zuid Afrika

Zuid Afrika Motorrijders

Vakantie Zuid Afrika of rondreis Zuid Afrika

Uw vakantie Zuid Afrika: Blauwe bergen op de achtergrond, temidden van schilderachtige landerijen en weidse oppervlaktes kronkelt een weg door de wildernis. Je krijgt meteen het gevoel dat je in een heel speciaal landschap bent beland; dit is Zuid Afrika.

De mooiste ervaring voor uw vakantie Zuid Afrika is een prachtige Rondreis Zuid Afrika met verblijf in de belangrijkste steden zoald Kaapstad, Johannesburg, Durban, Port Elizabeth en veel meer. Verblijf in historische accomodaties en homestays.

Verken de natuurlijke moeraslanden van Zuid Afrika waar fauna en plantengroei variëren van struikgewas en bosrijke gebieden tot moerasse, wouden en riet. Het is de habitat van nijlpaarden, krokodillen, zwarte neushoorns, talrijke soorten vissen en vogels.

Zuid Afrika, waar de ruige natuur wordt afgewisseld door steden waar een rijke historie zich laat voelen in een mengeling van moderne elegantie en tradities.

Kom en ervaar de wondermooie, heilzame standen van Zuid-Afrika. Ze zijn vol van kleur en geur; ze brengen nieuw leven en een ongekende gastvrijheid!

Maak een rondreis Zuid Afrika en ervaar zelf de prachtige contrasten van dit kleurrijke land.

Rondreizen Zuid Afrika

Bekijk de diverse rondreizen Zuid Afrika op onze website of vraag uw persoonlijke rondreis Zuid Afrika aan via het offerteformulier.

Algemene informatie over uw rondreis Zuid Afrika vindt u op de informatie pagina's over Zuid Afrika

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

8 item(s)

 1. Rondreis Zuid-Afrika, Bijzondere overnachtingen, steden en safari's - route
  € 1.874,75
  Autorondreis
  Reisprogramma: Kaapstad – Wijnlanden – Overberg – Klein Karoo – Garden route – Eastern Cape – Zululand – Swaziland – Kruger park – Mpumalanga

  Deze reis brengt u bij de mooiste plekken van Zuid-Afrika en u overnacht u in de meest bijzondere hotels. Door het variërende landschap in Zuid-Afrika maakt u iedere dag weer iets compleet anders mee. Zo bent u de ene dag walvissen aan het spotten en loopt u de volgende dag van het uitzicht vanaf de bergen te genieten. Breng een bezoek aan de bijzondere Zulu cultuur en het kleine en laatste koninkrijk van Zuid-Afrika, Swaziland. Als u hier bent merkt u het grote contrast tussen de stedelijke en moderne cultuur bij kaapstad.

  Deze reis voorziet u van een auto waarbij u zelf naar de accommodaties en bezienswaardgheid rijdt, er is dus geen gids die u tijdens de transfers begeleid.

  Meer info
 2. Safari Zuid Afrika: Ervaar Zuid Afrika (17 dagen / 16 nachten)
  € 1.242,00
  Auto rondreis
  Reisschema: Kaapstad - Franschhoek - Dolfijnkust - Phinda Private reservaat  - Swaziland - Kruger National Park

  Deze reis safari voert u vanaf Kaapstad en het bekende Wineland District via een binnenlandse vlucht naar Durban en van daar uit via Swaziland en de bekende plaatsen zoals Kruger National Park naar Johannesburg. U zult vele bijzondere en befaamde plaatsen bezoeken, maar ook de sfeer van Zuid Afrika duidelijk proeven en ervaren. Een wezenlijk onderdeel van de reis wordt bepaald door de gekozen accommodaties, veelal kleinschalige guesthouses met een historische achtergrond of gelegen op bijzondere plaatsen. Het zijn stuk voor stuk bijzondere accommodaties waar u zich thuis zult voelen, kunt ontspannen en de Zuid Afrikaanse cultuur kunt voelen en ervaren. Uiteindelijk gaat het er niet om zoveel mogelijk kilometers door het land af te leggen, maar veel meer de indruk die het land bij u achter zal laten.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 3. Grote Zuid Afrika tour
  € 1.921,65
  Reisschema: Johannesburg - Kruger national park - Swaziland - Hluhluwe-Umfolozi reservaat - Durban - Port Elizabeth - Tsitsikamma national park - Oudtshoorn - Kaapstad

  Geniet van een voledige vakantie in Zuid-Afrika voor 14 dagen. Tijdens deze tour bezoekt u verschillende indrukwekkende plaatsen in Zuid-Afrika. De tour begint met het reizen over de Panorama Route, u krijgt een uitzicht over de 33km lange kloof van de Blyde River. Geniet van het wild in het Kruger National Park en bezoek Swaziland waar u de originele Afrikaanse cultuur ontdekt. Geniet van een wild tocht in een 90.000 Ha groot wildreservaat en was olifanten langs de olifantenkust. Geniet van de cultuur van de steden Durban en Elizabeth. Reis naar Knysna en Oudtshoorn, onderdeel van de Garden Route, beide steden bieden ongelofelijke vergezichten.

   

  Exclusief internationale vlucht.

   

  Meer info
 4. Safari Zuid Afrika: Kaapstad, Hermanus, Karoo & Kwandwe (13 dagen / 12 nachten)
  € 2.061,06
  Auto Rondreis
  Reisschema: Kaapstad - Hermanus - Oudtshoorn - Karoo - Kwandwe

  Deze safari in Afrika voorziet u van interessante informatie over het prachtige land Zuid Afrika. Tijdens deze rondreis heeft u de mogelijkheid om volledig zelfstandig te reizen. Geniet van het prachtige Kaapstad en bezoek de Gardens, Oranjezicht en Tamboerskloof om van een geweldig uitzicht te genieten. Kajak in de zee en bezoek het gebied rond de stad Hermanus dat gesticht is in de 19e eeuw. Bezoek Oudtshoorn, de struisvogel hoofdstad van de wereld. Hier kunt u deze majestueuze dieren bezichtigen en van de cultuur van de stad genieten.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 5. Safari Zuid Afrika: Kaapstad, Tuinroute en Kruger National Park (14 dagen / 13 nachten)
  € 1.637,10
  Auto Rondreis
  Reisschema: Kaapstad - George (Tuinroute) - KwaZoeloe-Natal - Sabi Sand Reservaat

  Deze wonderlijke safari in Afrika neemt u mee van Kaapstad naar Johannesburg waarbij u vele mooie plaatsen bezoekt. In Kaapstad bezoekt u de prachtige tuinen op en rondom de Tafelberg en Seinheuvel. U vervolgt uw safari in Afrika met de Tuinroute, een gebied met prachtige natuur dat zich over een lengte van 300 km uitstrekt, waarna u doorreist naar de steden George en Wilderness. De volgende dagen bezoekt u de Kwazulu-Natal noordkust, waar u veel kunt leren over de Zulu en Indische culturen, terwijl u geniet van de gouden stranden en goede restaurants. In de buurt van dit gebied zult u de oude slagvelden van Zuid Afrika vinden. Hier vochten de Boers de Britten en de Britten de Zulu's. De laatste dagen van uw safari in Afrika zult u doorbrengen in het Sabi Sand Reservaat.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 6. Klassieke Tuinenroute, afbeelding 2
  € 492,22
  Reisschema: Kaapstad - Oudtshoorn - Plattenberg Baai - Port Elizabeth

  Deze safari in Afrika begint met een bezoek aan Oudtshoorn, “de Verenhoofdstad”, waarna u de reis vervolgt naar de mystieke grotten van Congo. Als we verder gaan, ontdekken we Knysna Elephant Park waar we tijdens een safari de olifanten mogen aanraken. Aan het einde van deze dag gaan we naar de grootste vogel volière ter wereld. We sluiten af met een bezoek aan de Storms Rivier, vanaf de hangbrug heeft u een prachtig uitzicht over de rivier.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 7. Safari Zuid Afrika: Wildleven & Krijgers, afbeelding 2
  € 908,78
  Reisschema: Johannesburg - Kruger national park - Swaziland - Ubombo bergen - Hluhluwe-Umfolozi wildreservaat - St. Lucia - Durban

  Deze safari in Zuid Afrika laat u de mooiste plekken van het land zien. De tocht begint met een reis langs de Panorama Route, waarna we de volgende dagen op safari gaan in Kruger National Park en Swaziland gaan bezoeken. Kruger National Park is het grootste en mooiste nationale park dat in Zuid-Afrika gevonden kan worden.

  Tijdens deze safari gaan we naar de Ubombo bergen, die garantie geven voor een prachtig uitzicht. Hier brengen we dan ook een avond door bij zonsondergang. Ook bezoeken we St. Lucia, een stadje dat terug te vinden is op de werelderfgoedlijst. Deze safari in Zuid Afrika is een combinatie van avontuur, cultuur en ontspanning, een onvergetelijke ervaring.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 8. route Trucksafari van Kaapstad naar Vic Falls
  € 1.079,00
  Reisschema: Kaapstad - Cederberg Mountains - Oranjerivier - Fish River Canyon - Sesriem - Swakopmund - Brandberg - Etosha National Park - Windhoek - Ghanzi - Maun - Okavango Delta - Maun – Nata regio - Chobe National Park - Victoria Watervallen

  Bezochte landen: Zuid Afrika – Namibië – Botswana - Zimbabwe

  Deze drie weken durende truck safari in Afrika begint in Kaapstad, één van de meest schilderachtige steden ter wereld, en eindigt bij één van de zeven natuur wereldwonderen, de Victoria Watervallen. Deze safari voert u door indrukwekkende landschappen, van vruchtbare wijngaarden en droge, spokende woestijnen tot spectaculaire kloven en serene lagunes. Highlights tijdens deze safari in Afrika zijn wildobservaties en Etosha National Park, het beklimmen van zandduinen in Sossusvlei, kamperen in de Okavango Delta en een nachtelijke excursie in Chobe National Park. Ook zijn er talloze extra activiteiten waar u tijdens de truck safari uit kunt kiezen. Denk aan raften op de Zambezi Rivier en quadbiken door de woestijn van Namibië. Deze safari staat garant voor een onvergetelijke ervaring in het prachtige Afrika.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

8 item(s)