Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Lodges en safarikampen in zuid Tanzania.

Lodges en safarikampen in Zuid Tanzania, het gebied waar de natuur het meest ongeschonden is.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

7 item(s)

 1. Tanzania safarilodge Rufiji River Camp afbeeling 5

  Olifanten en honden zijn erg bijzonder voor het Selous reservaat. In dit park huist de grootste honden populatie van heel Afrika. De populatie olifanten beslaat de helft van alle olifanten van Tanzania. Het verblijf in het reservaat ligt langs een brede waterweg. Vanaf de veranda’s van de tenten kan worden genoten van een prachtig schouwspel van vissen.

  Rufiji River Camp is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

  Vraag offerte aan Meer info
 2. Tanzania safarilodge Mufindi Highland Lodge afbeelding 3

  Uitgestrekte vlakten, een rustige sfeer, en een prachtige omgeving. Het nationale park Mufindi ligt zo’n twee kilometer boven zeeniveau, maar heeft toch een onverwacht koel klimaat. Dit zorgt voor de ideale omstandigheden om één van de vele activiteiten te gaan doen. Paardrijden is erg populair bij deze bestemming. Daarnaast zijn er ook vele andere activiteiten te doen zoals één van de vele sporten die beschikbaar zijn bij het loge.

  Mufindi Highland Lodge is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

  Vraag offerte aan Meer info
 3. Tanzania safarilodge Katavi Wildlife Camp afbeelding 3

  In het regenseizoen drassig moerasgebied en in het droge seizoen opengebroken. De Katavi vlaktes zijn een gebied dat in alle seizoenen interessant is. In dit park komen onder andere krokodillen en Nijlpaarden voor. Het kamp zelf ligt tussen de bomen die de Kitasunga vlakte omzomen. Vanaf de bar lounge is de dagelijkse stoet dieren zichtbaar die bij de naburige drinkplaats wat komen drinken.

  Katavi Wildlife Camp is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

  Vraag offerte aan Meer info
 4. Tanzania safarilodge Stanley's kopje afbeeling 1

  Het Nationale park Mikumi is een poort naar de zuidelijke parken en is de op drie na grootste park in het land. Het park is niet zo bekend als zijn buurman, het Selous reservaat. Het park biedt een interessante en stimulerende safari ervaring. Gecombineerd met een bezoek aan het recent gecreëerde nationale park Udzungwa Mountains is Mikumi perfect voor een verblijf van drie of vier dagen onderweg naar het Ruaha of het Katavi Park. Het is ook mogelijk om er een safari op zichzelf van te maken.

  Stanley's Kopje is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

  Vraag offerte aan Meer info
 5. Tanzania safarilodge Ruaha River Lodge afbeelding 1

  Het nationale park Ruaha bevat de meeste diersoorten en plantensoorten van heel Tanzania. In het regenseizoen verandert de natuur compleet.  Bomen staan in bloei, vele vogelsoorten trekken naar het gebied en de in het droge seizoen verdorde rivier zwelt op tot een bulderende razernij. In een van de bochten van deze rivier bevindt zich het kamp. Vanaf het terras kunnen de vele diersoorten worden bekeken, en worden verschillende jachten aanschouwd.

  Ruaha River Lodge is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

  Vraag offerte aan Meer info
 6. Tanzania safarilodge Lazy Lagoon Island afbeelding 2

  Geniet van de zonsopkomst die tussen de bomen op het vasteland opkomt. Loop nog eens een rondje over het eiland, ga nog eens snorkelen. Alle bedenkbare activiteiten zijn te doen op Lazy Lagoon. Dit eilandje wordt omgeven door koraalriffen, dit maakt het de ideale vakantie voor de fanatieke duiker. Daarnaast kan iedereen heerlijk op dit warme tropische eilandje tot rust komen.

  Lazy Lagoon Island is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

  Vraag offerte aan Meer info
 7. Tanzania safarilodge Vuma Hills afbeelding 1

  Het Mikumi reservaat beslaat samen met het Selous reservaat een gebied ter grootte van Denemarken. In dit gebied komen vier karakteristieke vegetatiesoorten samen: Miombo bosgrond vanuit het zuiden, dor bush land vanuit het noorden, de kustzone in het oosten en de bergen van Uluguru en Ruhumero in het noorden en westen. Vuma Hills Tented Camp is gebouwd op de heuvels met uitzicht over de vlakte. ’s Avonds bij het diner komen er verschillende nachtdieren kijken onder andere het schichtige stekelvarken.

  Vuma Hills is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

  Vraag offerte aan Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

7 item(s)