Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Zanzibar collection

The Zanzibar collection

De Zanzibar collection bestaat uit drie resorts: Baraza Resort & Spa, The Palms en Breezes Beach club en spa. Deze collectie omvat stuk voor stuk prachtige boutique hotels, geïnspireerd door de magie van Zanzibar, gelegen naast een prachtig eilandstrand. Dit strand is een van de 30 mooiste eilandstranden ter wereld volgens de Conde Nast Traveler.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)

 1. Breezes Beach club Zanzibar

  Breezes beach club en spa is een ideale keuze voor degene die op zoek zijn naar een romantische atmosfeer, de aandacht voor details en besloten diners. Het schitterende houtsnijwerk met glinsterend koper en rijke stoffen in een schitterend decor van de schoonheid van het eiland Zanzibar creëren een elegante en unieke atmosfeer die Breezes de onderscheiding voor de Frangipari Spa heeft doen krijgen.

  Meer info
 2. Tanzania, Zanzibar: The Palms, afbeelding 2

  Zawadi hotel Zanzibar maakt deel uit van de Zanzibar collection, een schitterende collectie resorts waar privacy, service en look voor detail hoog op de agenda staan. Zawadi bestaat uit acht afzonderlijke villa's direct aan het prachtige zandstrand, ongeveer een uur rijden van de luchthaven, twintig miinuten ten noorden van Paje en twee minuten vanaf de overige resorts van de Zanzibar collectie. Zawadi is gelegen bovenop een rots met adembenemend uitzicht over de Indische Oceaan. In het midden van de rotsgroep ligt in een inham een prachtig wit zandstrand. Een korte trap leidt direct naar het prachtige strand dat in een baai is gelegen. Zelf bij laag getijde is er voldoende water om te kunnen zwemmen en snorkelen.

  Meer info
 3. Tanzania, Zanzibar: The Palms, afbeelding 2

  The Palms is de ultime plaats voor degene die zich in volledige afzondering van het drukke leven wil terugtrekken. Zes privé villa's, schitterend ontworpen, creëren een atmosfeer van relaxte onovertroffen elegantie met de meest persoonlijke aandacht. The Palms is een heiligdom voor hen die op zoek zijn naar rust, een plaats om gevoelens te stimuleren en inspiratie te krijgen in om het allerbeste van het magische eiland Zanzibar te kunnen ervaren.

  Meer info
 4. Baraza Resort Zanzibar

  Dit dertig villa's tellende all-inclusive resort straalt de erfenis uit van Zanzibar uit de tijd van de Sultans. Een mengeling van Arabisch, Swahili en Indiaas ontwerp met Swahili handgemaakte bogen uit cementsculptuur, handgemaakte antieke meubels en intrigerende koperen lantaarns geven Baraza een ongeëvenvaarde standaard van luxe op het eiland Zanzibar.

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)