Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Zanzibar Collection

The Zanzibar collection

De Zanzibar collection bestaat uit drie resorts: Baraza Resort & Spa, The Palms en Breezes Beach club en spa. Deze collectie omvat stuk voor stuk prachtige boutique hotels, geïnspireerd door de magie van Zanzibar, gelegen naast een prachtig eilandstrand. Dit strand is een van de 30 mooiste eilandstranden ter wereld volgens de Conde Nast Traveler.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina