Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Rondreizen en luxe verblijf op Zanzibar

Zanzibar, rondreizen en luxe verblijf

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1-10 van 11

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Baraza Resort Zanzibar

  Dit dertig villa's tellende all-inclusive resort straalt de erfenis uit van Zanzibar uit de tijd van de Sultans. Een mengeling van Arabisch, Swahili en Indiaas ontwerp met Swahili handgemaakte bogen uit cementsculptuur, handgemaakte antieke meubels en intrigerende koperen lantaarns geven Baraza een ongeëvenvaarde standaard van luxe op het eiland Zanzibar.

  Meer info
 2. Breezes Beach club Zanzibar

  Breezes beach club en spa is een ideale keuze voor degene die op zoek zijn naar een romantische atmosfeer, de aandacht voor details en besloten diners. Het schitterende houtsnijwerk met glinsterend koper en rijke stoffen in een schitterend decor van de schoonheid van het eiland Zanzibar creëren een elegante en unieke atmosfeer die Breezes de onderscheiding voor de Frangipari Spa heeft doen krijgen.

  Meer info
 3. Tanzania, Zanzibar: The Palms, afbeelding 2

  Zawadi hotel Zanzibar maakt deel uit van de Zanzibar collection, een schitterende collectie resorts waar privacy, service en look voor detail hoog op de agenda staan. Zawadi bestaat uit acht afzonderlijke villa's direct aan het prachtige zandstrand, ongeveer een uur rijden van de luchthaven, twintig miinuten ten noorden van Paje en twee minuten vanaf de overige resorts van de Zanzibar collectie. Zawadi is gelegen bovenop een rots met adembenemend uitzicht over de Indische Oceaan. In het midden van de rotsgroep ligt in een inham een prachtig wit zandstrand. Een korte trap leidt direct naar het prachtige strand dat in een baai is gelegen. Zelf bij laag getijde is er voldoende water om te kunnen zwemmen en snorkelen.

  Meer info
 4. Tanzania, Zanzibar: The Palms, afbeelding 2

  The Palms is de ultime plaats voor degene die zich in volledige afzondering van het drukke leven wil terugtrekken. Zes privé villa's, schitterend ontworpen, creëren een atmosfeer van relaxte onovertroffen elegantie met de meest persoonlijke aandacht. The Palms is een heiligdom voor hen die op zoek zijn naar rust, een plaats om gevoelens te stimuleren en inspiratie te krijgen in om het allerbeste van het magische eiland Zanzibar te kunnen ervaren.

  Meer info
 5. reisschema truck safari Afrika Nairobi naar Dar es Salaam
  € 2.020,00
  Reisschema: Nairobi - Masai Mara - Lake Nakuru - Kisii - Kericho - Musoma - Serengeti National Park - Ngorongoro Krater - Arusha - Pangani Das es Salaam - Zanzibar - Dar es Salaam

  Deze truck safari begint in Nairobi, Kenia, en brengt u door Kenia en Tanzania alvorens te eindigen in Dar es Salaam in Tanzania.

  De reis vertrekt op dinsdagmorgen vroeg van Nairobi. Wanneer u Nairobi wilt bezoeken kan onze agent u assisteren bij het boeken van uw activiteiten of uw hotel, de kosten van verblijf en excursies zijn echter niet inbegrepen in de tour. Doe mee met dit vijftien daagse wild – cultuur en strand spectakel terwijl we door de vier bekendste wildparken van Oost Afrika reizen, te weten: Lake Nakuru Nationaal Park, het Masa Mara Nationaal reservaat, het Serengeti Nationaal park en het Ngorongoro Conservation gebied.

  Na spectaculaire wildsafariskunt u de resterende dagen gebruiken om het veelkleurige onderwater leven van de Indische Oceaan toe ontdekken of om te relaxen op de idyllische stranden van tropisch Zanzibar.

  Meer info
 6. reisschema truck safari Afrika Nairobi naar Victoria Falls 21 dagen
  € 1.394,00
  Reisbeschrijving: Nairobi, Kenia - Arusha, Tanzania - Karatu - Ngorongoro Krater - Serengeti - Arusha - Pagani - Dar es Salaam - Zanzibar - Dar es Salaam - Iringa - Lake Malawi - Chipata - Luangwa Nationaal Park - Oost Zambia - Livingstone - Chobe Nationaal Park, Botswana - Victoria Watervallen, Zimbabwe.

  Deze drie weken durende truck safari in Afrika begint in Nairobi en brengt u door Tanzania, Malawi, Zambia en Botswana om uiteindelijk in Zimbabwe te eindigen bij één van de zeven natuur wereldwonderen, de Victoria Watervallen.

  Highlights tijdens deze truck safari in Afrika zijn onder andere excursies naar de Serengeti, Ngorongoro Krater, het tropische paradijs Zanzibar, Lake Malawi en Chobe Nationaal Park. Ook zijn er talloze extra activiteiten waar u tijdens de truck safari uit kunt kiezen.

  Meer info
 7. Zanzibar: 9-Daagse vakantie op Zanzibar
  € 812,48
  Reisschema: Ocean Paradise - Jozani Forest - Stone Town - Prison Island - Kizimkazi

  Deze negen daagse tour brengt u naar verschillende mooie plaatsen op het eiland zanzibar. Uw bezoek aan het land begint met een tocht door verschillende mangroves in het Jozani bos. U bezoek gaat verder in Stone Town dat tot de werelderfgoed is benoemd, hier leert u veel over de cultuur van het land, zo leert u wat de Zanzibar doors zijn en wat het belang er van is. De laatste paar dagen van de tour zult u naar Prison Island gaan en gaan we een dolfijn tour maken, waarbij we met dolfijnen gaan zwemmen.

  Meer info
 8. 7-Daagse culinaire vakantie op Zanzibar, afbeelding 2
  € 693,45
  Reisschema: Stone Town - Prison Island - Dunga - Chwaka - Michamvi

  Deze tour neemt u zeven dagen lang mee over het land Zanzibar. Tijdens deze tocht maken we een kooktocht waarbij u de centrale markt van Zanzibar bezoekt en leert over de lekkernijen die het land te bieden heeft. Zwem rond Prison Island en bezoek de reuzenschildpadden.

  Meer info
 9. Zanzibar: 3-Daagse vakantie op Zanzibar
  € 70,38
  Reisschema: Stone town

  Een driedaagse vakantie in Stone Town op het prachtige eiland Zanzibar. Deze tour draait voornamelijk om de tweede dag. Tijdens deze dag maken we een tocht door de stad Stone Town. We komen de mooiste plekken tegen tijdens onze tocht, zo kunt u denken aan de labyrinten van Zanzibar.

  Deze tour is goed te combineren met onze andere bestemmingen in Afrika.

  Meer info
 10. Zanzibar: 7-Daagse vakantie op Zanzibar
  € 579,60
  Reisschema: Stone Town - Prison Island - Swahili Beach - Jozani Forest

  Deze zeven daagse tour brengt u naar de mooiste plekken op zanzibar. De tour begint in de stad Stone Town waar u een groot deel van de cultuur van Zanzibar leert kennen. De volgende dag gaan we naar het Prison Island waar we reuzenschildpadden gaan bekijken, er is ook nog een mogelijkheid om rond het eiland te snorkelen. De laatste paar dagen maken we een dolfijntour waarbij u met dolfijnen kunt zwemmen, en komen we langs het Jozani bos. In dit bos stoppen we nog een paar keer om van de prachtige natuur te kunnen genieten.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1-10 van 11

Pagina:
 1. 1
 2. 2