Tanzania

Safari Tanzania

Een safari Tanzania is een prima keuze als u kiest voor een safari in Afrika. Het land is heel divers, wat er te zien is op een safari Tanzania wordt bepaald door het seizoen. Direct na de regentijd kent de natuur een enorme opleving doordat de begroeing toeneemt en daarmee een voedselbron is voor vele diersoorten.

Ngorongoro krater

Noordelijk Tanzania

Voor safari's Tanzania is vooral het noorden van Tanzania populair, terwijl het zuiden van Tanzania een meer ruige en ongerepte natuur kent. In noordelijk Tanzania biedt Venture travels diverse routes voor privé safais aan. Informeer naar de mogelijkheden, neem een bestaande route als voorbeeld!

Zuidelijk Tanzania

Safaris in zuidelijk Tanzania bestaan uit zijn combinaties van diverse kleinschalige lodges in- of bij de nationale parken gelegen. Van hieruit maakt u safaris in de nationale parken van Tanzania. De lodgecombinaties kunt u individueel maken, de safaris in de parken worden vanuit de lodges georganiseerd waarbij u meestal met andere gasten uit de lodge kunt samenreizen.

Zawadi hotel Zanzibar

Zanzibar

Vergeet ook Zanzibar niet. Met de witte stranden en ongekende uitzichten over de Indische oceaan is Zanzibar een waar paradijs! Echter, het eiland kent ook een lange historie en biedt vele interessante excursies. Vanuit Zanzibar kunt u het naast gelegen, kleinere, eiland Pemba bezoeken. 

Zanzibar is uitstekend geschikt om na een rondreis of trucksafari een aantal dagen heerlijk tot rust te komen. Vergeet hierbij in geen geval de zanzibar collection niet.

Trucksafaris

Naast de genoemde safaris in Tanzania kunt ook ook kiezen voor trucksafaris die door Tanzania gaan. Doordat de trucksafaris op basis van camping of eenvoudige accommodaties zijn en in groepsverband reizen zijn deze zeer aantrekkelijk geprijsd. 

Algemene informatie over Tanzania vindt u op de informatie pagina's over Tanzania

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren