Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Safari Tanzania

Safari Tanzania

Een safari Tanzania is een prima keuze als u kiest voor een safari in Afrika. Het land is heel divers, wat er te zien is op een safari Tanzania wordt bepaald door het seizoen. Direct na de regentijd kent de natuur een enorme opleving doordat de begroeing toeneemt en daarmee een voedselbron is voor vele diersoorten.

Ngorongoro krater

Noordelijk Tanzania

Voor safari's Tanzania is vooral het noorden van Tanzania populair, terwijl het zuiden van Tanzania een meer ruige en ongerepte natuur kent. In noordelijk Tanzania biedt Venture travels diverse routes voor privé safais aan. Informeer naar de mogelijkheden, neem een bestaande route als voorbeeld!

Zuidelijk Tanzania

Safaris in zuidelijk Tanzania bestaan uit zijn combinaties van diverse kleinschalige lodges in- of bij de nationale parken gelegen. Van hieruit maakt u safaris in de nationale parken van Tanzania. De lodgecombinaties kunt u individueel maken, de safaris in de parken worden vanuit de lodges georganiseerd waarbij u meestal met andere gasten uit de lodge kunt samenreizen.

Zawadi hotel Zanzibar

Zanzibar

Vergeet ook Zanzibar niet. Met de witte stranden en ongekende uitzichten over de Indische oceaan is Zanzibar een waar paradijs! Echter, het eiland kent ook een lange historie en biedt vele interessante excursies. Vanuit Zanzibar kunt u het naast gelegen, kleinere, eiland Pemba bezoeken. 

Zanzibar is uitstekend geschikt om na een rondreis of trucksafari een aantal dagen heerlijk tot rust te komen. Vergeet hierbij in geen geval de zanzibar collection niet.

Trucksafaris

Naast de genoemde safaris in Tanzania kunt ook ook kiezen voor trucksafaris die door Tanzania gaan. Doordat de trucksafaris op basis van camping of eenvoudige accommodaties zijn en in groepsverband reizen zijn deze zeer aantrekkelijk geprijsd. 

Algemene informatie over Tanzania vindt u op de informatie pagina's over Tanzania

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1-10 van 24

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Tanzania safarilodge Stanley's kopje afbeeling 1

  Het Nationale park Mikumi is een poort naar de zuidelijke parken en is de op drie na grootste park in het land. Het park is niet zo bekend als zijn buurman, het Selous reservaat. Het park biedt een interessante en stimulerende safari ervaring. Gecombineerd met een bezoek aan het recent gecreëerde nationale park Udzungwa Mountains is Mikumi perfect voor een verblijf van drie of vier dagen onderweg naar het Ruaha of het Katavi Park. Het is ook mogelijk om er een safari op zichzelf van te maken.

  Stanley's Kopje is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

  Vraag offerte aan Meer info
 2. Tanzania safarilodge Lazy Lagoon Island afbeelding 2

  Geniet van de zonsopkomst die tussen de bomen op het vasteland opkomt. Loop nog eens een rondje over het eiland, ga nog eens snorkelen. Alle bedenkbare activiteiten zijn te doen op Lazy Lagoon. Dit eilandje wordt omgeven door koraalriffen, dit maakt het de ideale vakantie voor de fanatieke duiker. Daarnaast kan iedereen heerlijk op dit warme tropische eilandje tot rust komen.

  Lazy Lagoon Island is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

  Vraag offerte aan Meer info
 3. Tanzania safarilodge Ruaha River Lodge afbeelding 1

  Het nationale park Ruaha bevat de meeste diersoorten en plantensoorten van heel Tanzania. In het regenseizoen verandert de natuur compleet.  Bomen staan in bloei, vele vogelsoorten trekken naar het gebied en de in het droge seizoen verdorde rivier zwelt op tot een bulderende razernij. In een van de bochten van deze rivier bevindt zich het kamp. Vanaf het terras kunnen de vele diersoorten worden bekeken, en worden verschillende jachten aanschouwd.

  Ruaha River Lodge is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

  Vraag offerte aan Meer info
 4. Baraza Resort Zanzibar

  Dit dertig villa's tellende all-inclusive resort straalt de erfenis uit van Zanzibar uit de tijd van de Sultans. Een mengeling van Arabisch, Swahili en Indiaas ontwerp met Swahili handgemaakte bogen uit cementsculptuur, handgemaakte antieke meubels en intrigerende koperen lantaarns geven Baraza een ongeëvenvaarde standaard van luxe op het eiland Zanzibar.

  Meer info
 5. Tanzania safarilodge Vuma Hills afbeelding 1

  Het Mikumi reservaat beslaat samen met het Selous reservaat een gebied ter grootte van Denemarken. In dit gebied komen vier karakteristieke vegetatiesoorten samen: Miombo bosgrond vanuit het zuiden, dor bush land vanuit het noorden, de kustzone in het oosten en de bergen van Uluguru en Ruhumero in het noorden en westen. Vuma Hills Tented Camp is gebouwd op de heuvels met uitzicht over de vlakte. ’s Avonds bij het diner komen er verschillende nachtdieren kijken onder andere het schichtige stekelvarken.

  Vuma Hills is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

  Vraag offerte aan Meer info
 6. Tanzania safarilodge Mufindi Highland Lodge afbeelding 3

  Uitgestrekte vlakten, een rustige sfeer, en een prachtige omgeving. Het nationale park Mufindi ligt zo’n twee kilometer boven zeeniveau, maar heeft toch een onverwacht koel klimaat. Dit zorgt voor de ideale omstandigheden om één van de vele activiteiten te gaan doen. Paardrijden is erg populair bij deze bestemming. Daarnaast zijn er ook vele andere activiteiten te doen zoals één van de vele sporten die beschikbaar zijn bij het loge.

  Mufindi Highland Lodge is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

  Vraag offerte aan Meer info
 7. Breezes Beach club Zanzibar

  Breezes beach club en spa is een ideale keuze voor degene die op zoek zijn naar een romantische atmosfeer, de aandacht voor details en besloten diners. Het schitterende houtsnijwerk met glinsterend koper en rijke stoffen in een schitterend decor van de schoonheid van het eiland Zanzibar creëren een elegante en unieke atmosfeer die Breezes de onderscheiding voor de Frangipari Spa heeft doen krijgen.

  Meer info
 8. Tanzania safarilodge Rufiji River Camp afbeeling 5

  Olifanten en honden zijn erg bijzonder voor het Selous reservaat. In dit park huist de grootste honden populatie van heel Afrika. De populatie olifanten beslaat de helft van alle olifanten van Tanzania. Het verblijf in het reservaat ligt langs een brede waterweg. Vanaf de veranda’s van de tenten kan worden genoten van een prachtig schouwspel van vissen.

  Rufiji River Camp is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

  Vraag offerte aan Meer info
 9. Tanzania safarilodge Katavi Wildlife Camp afbeelding 3

  In het regenseizoen drassig moerasgebied en in het droge seizoen opengebroken. De Katavi vlaktes zijn een gebied dat in alle seizoenen interessant is. In dit park komen onder andere krokodillen en Nijlpaarden voor. Het kamp zelf ligt tussen de bomen die de Kitasunga vlakte omzomen. Vanaf de bar lounge is de dagelijkse stoet dieren zichtbaar die bij de naburige drinkplaats wat komen drinken.

  Katavi Wildlife Camp is te boeken in de Tanzania safarilodge combinaties

  Vraag offerte aan Meer info
 10. Tanzania, Zanzibar: The Palms, afbeelding 2

  Zawadi hotel Zanzibar maakt deel uit van de Zanzibar collection, een schitterende collectie resorts waar privacy, service en look voor detail hoog op de agenda staan. Zawadi bestaat uit acht afzonderlijke villa's direct aan het prachtige zandstrand, ongeveer een uur rijden van de luchthaven, twintig miinuten ten noorden van Paje en twee minuten vanaf de overige resorts van de Zanzibar collectie. Zawadi is gelegen bovenop een rots met adembenemend uitzicht over de Indische Oceaan. In het midden van de rotsgroep ligt in een inham een prachtig wit zandstrand. Een korte trap leidt direct naar het prachtige strand dat in een baai is gelegen. Zelf bij laag getijde is er voldoende water om te kunnen zwemmen en snorkelen.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1-10 van 24

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3