Venture travels Verre rondreizen specialist voor Azie en Afrika

Safari Tanzania

Safari Tanzania

Een safari Tanzania is een prima keuze als u kiest voor een safari in Afrika. Het land is heel divers, wat er te zien is op een safari Tanzania wordt bepaald door het seizoen. Direct na de regentijd kent de natuur een enorme opleving doordat de begroeing toeneemt en daarmee een voedselbron is voor vele diersoorten.

Voor safari's Tanzania is vooral het noorden van Tanzania populair, terwijl het zuiden van Tanzania een meer ruige en ongerepte natuur kent. In noordelijk Tanzania biedt Venture travels privé safaris aan met eigen prive auto. Safaris in zuidelijk Tanzania bestaan uit zijn combinaties van diverse kleinschalige lodges in- of bij de nationale parken gelegen. Van hieruit maakt u safaris in de nationale parken van Tanzania. De lodgecombinaties kunt u individueel maken, de safaris in de parken worden vanuit de lodges georganiseerd waarbij u meestal met andere gasten uit de lodge kunt samenreizen.

Naast de genoemde safaris in Tanzania kunt ook ook kiezen voor trucksafaris die door Tanzania gaan. Doordat de trucksafaris op basis van camping of eenvoudige accommodaties zijn en in groepsverband reizen zijn deze zeer aantrekkelijk geprijsd.

Algemene informatie over Tanzania vindt u op de informatie pagina's over Tanzania

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

23 item(s)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

23 item(s)