Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Meerdaagse rondreizen en safaris in Rwanda

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)

 1. Safari Rwanda: De geschiedenis vertelt het verhaal! (6 dagen / 5 nachten)
  € 1.764,68
  Reisschema: Kigali - Musanze - Gisenyi - Kigali

  Deze Safari in Afrika laat u de vele tradities en cultuur van Rwanda zien. Breng een bezoek aan het Volcanoes National Park om berggorilla's en "golden monkeys" in het wild te bekijken en ontdek de natuur rondom het bekende Kivameer.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 2. Safari Rwanda: Meer dan Gorilla's (5 dagen / 4 nachten)
  € 1.645,65
  Reisschema: Kigali - Musanze - KIgali

  Tijdens deze safari in Afrika maakt u kennis met de cultuur en de natuur van Rwanda. U brengt een bezoek aan het beroemde Volcanoes National Park om berggorilla's en Golden Monkeys in het wild te ontmoeten. Ook kunt u genieten van adembenemende uitzichten bij het Bulerameer en het Ruhondomeer. Een ervaring om nooit te vergeten!

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 3. Safari Rwanda: Ontmoeting met de bevolking! Kinderen
  € 1.805,04
  Reisschema: Kigali - Byumba - Musanze - Kigali

  Ontdek de cultuur en natuur van Rwanda! Tijdens deze safari in Afrika bezoekt u Ntarama, bekend van de burgeroorlog in 1994, en kleine dorpjes zoals Byumba en Gisenyi. Door persoonlijk contact met de bevolking leert u veel over Rwanda en de inwoners. Ook brengt u een bezoek aan een school en trekt u de bossen in om wilde gorilla's te bekijken.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 4. Safari Rwanda: Rwanda in de schijnwerpers (11 dagen / 10 nachten)
  € 2.945,61
  Reisschema: Kigali - Nyungwe - Kibuye - Gisenyi - Musanze - Kigali

  Bekijk het allerbeste van Rwanda! Door de duur van deze safari door Rwanda heeft u de gelegenheid de vele facetten van Rwanda te leren kennen. U bezoekt Nyungwe National Park met de enorme diversiteit aan planten en dieren, het Nationaal Museum en het oude King's Palace in Nyanza. U ziet oude koloniale bouwwerken in Gisenyi, de grootste haven van Rwanda aan het Kivumeer. Een tocht leidt u langs theeplantages, hete bronnen en vulcanisch gebied. Voor het zien van Gorilla's en de zeldzame Golden Monkey gaat u onder leiding van een gids de bossen in, grote kans dat u ze zult zien.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)