Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Rondreizen en safaris in Kenia

Safari Kenia

Algemene informatie over Kenia en safari Kenia vindt u op de informatie pagina's over Kenia

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

7 item(s)

 1. Safari Afrika: Van Kenia naar Tanzania, Mount Kenya
  Reisschema: Nairobi (Kenia) - Samburu - Mt. Kenya - Nakurumeer - Tanzania: Masai Mara - Serengeti - Ngorongoro-krater - Lake Manyara - Tarangire - Kenia: Taita Hill Sanctuary - Tsavo West - Amboseli - Nairobi

  Een geweldige drieweekse Safari in Afrika door Kenia en Tanzania, beginnend in Nairobi. Uw reis begint op de luchthaven van Nairobi, waarvandaan u een reeks parken in Kenia zal bezoeken. Achtereenvolgens bezoekt u het Samburu Nationaal Reservaat, de Mt. Kenya Region, het Nagurumeer en het Masai Mara Reservaat. Na een week steekt u de grens over naar Tanzania, waar u een bezoek zult brengen aan de Serengeti, de Ngorongoro-krater, het Manyarameer en het Tarangire National Park. Na anderhalve week safari in Tanzania reist u terug om in Kenia een kijkje te nemen in het Taita Hill Reservaat, het Nationaal Park Tsavo West en het Amboseli National Park. Kortom, drie weken safari in Afrika langs de mooiste plekjes van Kenia en Tanzania, onder begeleiding van deskundige gidsen. Een onvergetelijke ervaring!

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 2. Kenia Avontuur Expeditie, afbeelding 4
  Reisschema: Nairobi - Samburu - Nakurumeer - Masai Mara - Amboseli - Tsava West - Tsava East - Mombasa

  Deze safari in Afrika, Kenia is een ideale combinatie tussen avontuur en ontspanning. De 14 daagse reis door Kenia begint actief, met safari's en bezoeken aan verschillende natuurparken. Het beginpunt van deze tocht is Nairobi, waarvandaan u naar Samburu wordt gebracht voor twee dagen safari. De zoektocht naar wilde dieren wordt voortgezet in het Lake Nakuru Nationaal Park. De volgende bestemming is het prachtige Masai Mara reservaat, waar u meerdere keren op safari zult gaan. De reis vervolgt zich richting de Kilimanjaro en het Amboseli Nationaal Park. De laaste safaribestemming is het Nationaal park Tsavo, dat u in twee dagen te zien zult krijgen. De laatste drie dagen van de reis kunt u tot rust komen in uw strandhotel in Mombasa.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 3. Safari Kenia: Van Nakurumeer naar Mombasa, Amboseli Nationaal Park
  Reisschema: Nairobi - Lake Nakuru - Masai Mara - Lake Naivasha - Amboseli - Tsavo West - Tsavo East - Mombasa - Nairobi

  Een avontuurlijke safari in Afrika, door het prachtige Kenia, bestaande uit acht dagen safari gevolgd door enkele dagen relaxen op de stranden van Mombasa. De reis begint bij het Nakurumeer, waar de eerste safari zal plaatsvinden. Vervolgens reist u naar het beroemde Masai Mara Reservaat, één van de grootste parken van Kenia. De tocht vervolgt zich naar het Naivashameer, het Amboseli Nationaal Park en als laatste de parken Tsavo West en Tsavo East. De laatste dagen van uw safari in Afrika is er geen programma en overnacht u in een strandhotel in Mombasa.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 4. Safari Kenia: Van Samburu naar Masai Mara, Hotel uitzicht
  Reisschema: Nairobi - Samburu - Mt. Kenya - Lake Nakuru - Masai Mara - Nairobi.

  Een prachtige safari in Afrika, te beginnen in Nairobi, Kenia. Vanuit Nairobi reist u naar Samburu, waar u op safari zult gaan in het Samburu Nationaal Reservaat. Hier maakt u kennis met de indrukwekkende flora en fauna van Kenia. Vervolgens reist u naar Mt. Kenia, één van de hoogste bergen van Afrika. Daarna brengt u een bezoek aan het Nakurumeer en het nationale park van Masai Mara. Tijdens deze reis zult u meerdere keren op safari gaan om samen met een ervaren gids de prachtige natuur van Kenia ontdekken.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 5. reisschema truck safari Afrika Nairobi naar Dar es Salaam
  € 2.020,00
  Reisschema: Nairobi - Masai Mara - Lake Nakuru - Kisii - Kericho - Musoma - Serengeti National Park - Ngorongoro Krater - Arusha - Pangani Das es Salaam - Zanzibar - Dar es Salaam

  Deze truck safari begint in Nairobi, Kenia, en brengt u door Kenia en Tanzania alvorens te eindigen in Dar es Salaam in Tanzania.

  De reis vertrekt op dinsdagmorgen vroeg van Nairobi. Wanneer u Nairobi wilt bezoeken kan onze agent u assisteren bij het boeken van uw activiteiten of uw hotel, de kosten van verblijf en excursies zijn echter niet inbegrepen in de tour. Doe mee met dit vijftien daagse wild – cultuur en strand spectakel terwijl we door de vier bekendste wildparken van Oost Afrika reizen, te weten: Lake Nakuru Nationaal Park, het Masa Mara Nationaal reservaat, het Serengeti Nationaal park en het Ngorongoro Conservation gebied.

  Na spectaculaire wildsafariskunt u de resterende dagen gebruiken om het veelkleurige onderwater leven van de Indische Oceaan toe ontdekken of om te relaxen op de idyllische stranden van tropisch Zanzibar.

  Meer info
 6. reisschema truck safari Afrika Nairobi naar Victoria Falls 21 dagen
  € 1.394,00
  Reisbeschrijving: Nairobi, Kenia - Arusha, Tanzania - Karatu - Ngorongoro Krater - Serengeti - Arusha - Pagani - Dar es Salaam - Zanzibar - Dar es Salaam - Iringa - Lake Malawi - Chipata - Luangwa Nationaal Park - Oost Zambia - Livingstone - Chobe Nationaal Park, Botswana - Victoria Watervallen, Zimbabwe.

  Deze drie weken durende truck safari in Afrika begint in Nairobi en brengt u door Tanzania, Malawi, Zambia en Botswana om uiteindelijk in Zimbabwe te eindigen bij één van de zeven natuur wereldwonderen, de Victoria Watervallen.

  Highlights tijdens deze truck safari in Afrika zijn onder andere excursies naar de Serengeti, Ngorongoro Krater, het tropische paradijs Zanzibar, Lake Malawi en Chobe Nationaal Park. Ook zijn er talloze extra activiteiten waar u tijdens de truck safari uit kunt kiezen.

  Meer info
 7. Venture Travels route trucksafari Afrika 10 dagen Kampala naar Nairobi
  € 769,00
  Reisschema: Kampala – Lake Bunyoni – Kampala – Jinja – Nakuru – Lake Navisha – Nairobi.

  Deze rondreis begint in Kampala, Oeganda, en brengt u naar Lake Bunyoyni. In Oeganda heeft u de gelegenheid de befaamde Gorilla’s te bezoeken, een unieke mogelijkheid die u alleen in Oeganda en Rwanda kunt doen. In Kampala krijgt u de gelegenheid met het nachtleven van de hoofdstad van Oeganda kennis te maken. Hierna gaat de reis verder naar Kenia: u kunt raften op de witte Nijl, quad rijden en diverse andere activiteiten doen. Een bezoek aan het Nakura meer met de ontelbare roze flamingo’s maakt deel uit van deze reis, alsmede een bezoek aan Nakuru National Park waar u tijdens de wildsafari ‘de grote vijf’ van de dieren kunt tegenkomen. Deze werkelijk schitterende reis door het hart van Afrika eindigt in Nairobi waar u nog de gelegenheid heeft de stad te verkennen.

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

7 item(s)