Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Safari Afrika

Abonneren op RSS-feed
Safari Afrika

Safari Afrika

Venture travels verre reizen specialist heeft vele safaris Afrika gepubliceerd op de website naar diverse landen in Afrika. De bestemmingen zijn op dit moment: Zuid Afrika, Oeganda, Rwanda, Tanzania, Zanzibar, Namibie, Botswana, Zimbabwe en Kenia.

Bestemmingen safaris Afrika

Op de kaart kunt u zien naar welke bestemmingen u safaris naar Afrika kunt boeken bij Venture travels.

Geen producten gevonden voor deze selectie.