Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

MS Swiss Corona

MS Swiss Corona

Dit rivier-cruiseschip is gebouwd in 2004, en vaart al verscheidene jaren over de Franse waterwegen. De luxe stijl van dit schip wordt benadrukt door het Art Nouveau interieur. De foyer is uitgerust met een receptie en een boetiek. De salon heeft een dansvloer en een panoramabar.

Op het Smaragd dek bevinden zich het ruime restaurant, en de spa met hot tub, sauna, stoombad en solarium. Aan het achtereind van het Diamant dek bevinden zich de Bistro Bar en de bibliotheek met een buitenterras. Dit is de perfecte plaats om heerlijk te relaxen. Hier bevindt zich ook de Internet ruimte.
Op het Sun dek zijn heerlijke ligstoelen, schaduwplaatsen en een hot tub. Het Diamant dek en Rubin dek kunnen ook met de lift bereikt worden. Alle cabines (14 m2) en mini suites (17 m2) hebben uitzicht naar buiten.

De cabines zijn comfortabel en stijlvol ingericht met een flatscreen TV, telefoon, minibar, kluis, haardroger, airconditioning, douche en toilet. De ramen in de standaard cabines en minisuites van het Smaragd dek kunnen niet geopend worden. De Deluxe cabines en mini suites op het Diamant dek en Rubin dek hebben een Frans balkon.

Dek indeling MS Swiss Corona

Technische gegevens

 

Bouwjaar 2004
Diepgang 1,5 m
Hoogte boven water 5,85 m
Lengte 110m
Breedte 11,4 m
Aantal bemanningsleden Ongeveer 36 personen
Aantal cabines 69 / 7

Fotoimpressie MS Swiss Corona

 • MS Swiss Corona Mini Suite
 • MS Swiss Corona Receptie
 • MS Swiss Corona Restaurant
 • MS Swiss Corona Cabine
 • MS Swiss Corona Bar

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)

 1. Venture travels Magie op de Rhone en Saone 8 dagen 7 nachten route
  € 1.199,00

  Schip: MS Swiss Corona

  Vertrekdata in 2018
  Reisschema: Lyon – Macon – Viviers – Arles – Avignon – Tournon - Lyon

  De cruise start in Lyon, vanwaar we richting Macon varen. Hier kunt u het indrukwekkende klooster Cluny bezoeken. Via Collonges cruisen we weer naar Lyon, waar u door middel van een stadstour een mooi beeld krijgt van het bijzondere centrum. In de Middeleeuwse stad Viviers, een stad die zijn welvaart dankt aan de zoutproductie, brengt u een bezoek aan het oude centrum met zijn rijke historie en imponerende kathedraal. We vervolgen de cruise naar Arles, de voormalige woonplaats van Vincent van Gogh. Ook bezoeken we per bus het prachtige Rhône-delta gebied Camargue. De Middeleeuwse stad Avignon is onderdeel van het werelderfgoed, en was voorheen de domicilie van de pausen. Nog steeds is de stad met zijn majestueuze architectuur een belangrijk centrum langs de Rhône. In Tournon maakt u een treinrit door de indrukwekkende kloven van de rivier de Ardèche en de rivier de Doux. Op de laatste dag meert het schip weer aan in Lyon.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)