Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

MS Prinzessin Sisi

MS Prinzessin Sisi

Geniet van een bijzondere riviercruise aan boord van MS Prinzessin Sisi! Aan boord bevindt zich een sfeervol restaurant, en een mooie panorama salon met bar. Het bijzondere aan dit schip is de openlucht promenade die een schitterend uitzicht biedt bij alle weersomstandigheden.

Verder biedt het schip een zonnedek met ligbedden, zitgedeeltes en een whirlpool, een bibliotheek, Wifi, een lobby, een winkel, een kapsalon, wasserette en een lift. Roken is toegestaan in de daartoe aangegeven ruimtes.

Alle cabines zijn comfortabel ingericht met handbediende airconditioning, douche, toilet, TV, telefoon, haardroger en kluisje. Alle Deluxe cabines hebben een Frans balkon met glas tot aan de vloer. Deze kunnen ook geopend worden. Deze cabines (15m2) zijn sinds 2016 uitgerust met tweepersoonsbedden. Voorheen waren dit opklapbedden.

De 2-persoons Standaard cabines (12m2) op het hoofddek kunnen alleen geboekt worden voor 1-persoons gebruik. Deze cabines hebben kleinere ramen die niet geopend kunnen worden, en zijn uitgerust met een opklapbed en een bank.

Cabines op het middendek hebben dezelfde indeling, maar hebben grote, niet te openen ramen met panoramisch uitzicht.

Dek indeling MS Prinzessin Sisi

Technische gegevens

 

Bouwjaar 2000
Renovatie 2015-2016
Diepgang 1,5 m
Hoogte boven water 5,4 m
Lengte 111,24 m
Breedte 11,4 m
Aantal dekken 4
Aantal passagiers 157 personen
Aantal bemanningsleden Ongeveer 40 personen
Aantal cabines 78

Fotoimpressie MS Prinzessin Sisi

 • MS Prinzessin Sisi
 • MS Prinzessin Sisi2
 • Prinzessin Sisi Deluxe cabine midden-en bovendek met frans balkon
 • Prinzessin Sisi Panorama salon
 • Prinzessin Sisi2 beds-cabine midden dek

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 item(s)

 1. Venture travels riviercruise van Amsterdam naar Wenen route
  € 1.499,00

  Schip: MS Prinzessin Sisi

  Vertrekdata in 2019
  Reisschema: Amsterdam – Dusseldorf – Keulen – Rüdersheim – Lorelei – Drosselgasse – Wertheim – Würzberg – Bamberg – Neurenberg – Regensburg – Linz – Krems - Wenen

  Deze tocht voert u door het prachtige stroomgebied van de Rijn. U begint in Amsterdam waar u een met een rondvaart door de historische grachtengordel kunt maken. Met de MS Prinzessin Sisi vaart u stroomopwaarts via vele Duitse steden richting Wenen. U komt door het schilderachtige gebied van de Rijn met de prachtige Lorelei rotsformatie en wijngebieden. De diverse steden die aan de Rijn zijn gelegen bieden een keur aan typisch Duitse bouwstijlen met hun pittoreske uitstraling en vele historische kerken. Het laatste deel van de tocht voert u via de Donau naar de beroemde stad Wenen.
  U heeft de mogelijkheid een compleet pakket aan stadstochten en excursies te boeken zodat u niets hoeft te missen van de prachtige cultuur die u op deze tocht zult ervaren. Gedurende de riviercruise is het mogelijk om op dag 10 van boord te gaan in Passau of Linz.

  Meer info
 2. Venture travels van Wenen naar Donau delta 9D route
  € 899,00

  Schip: MS Prinzessin Sisi

  Vertrekdata in 2018
  Reisschema: Wenen – Boedapest – Osijek – Belgrado – Svistov – Russe – Cernavoda – Sfântu Gheorghe - Braila 

  Deze tocht voert u over het zeer gevarieerde stroomgebied van de Donau. U start in Wenen-Nussdorf, vanwaar het schip u naar de prachtige stad Boedapest brengt. U komt vervolgens aan in Osijek, met zijn schitterende Kopacki Rit Nature Park, dat bijzonder rijk is aan flora en fauna. U brengt ook een uitgebreid bezoek aan de mooie stad Belgrado. Vervolgens vaart u verder over de Donau door het adembenemende kliffenlandschap Djerdap richting de schilderachtige Bulgaarse stad Svistov. Deze historische stad is absoluut de moeite van het bezichtigen waard. Vervolgens gaat de cruise verder richting de Roemeense havenstad Cernavoda. Van daaruit kunt u de havenstad Constanta bezoeken, die gelegen is aan de Zwarte Zee. U maakt een tocht over het unieke rijke natuurgebied van de Donau Delta, om op de laatste dag na het ontbijt van boord te gaan in de Roemeense stad Braila.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 item(s)