Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

MS Johann Strauss

MS Johann Strauss

Dit schip, is vernoemd naar de beroemde Oostenrijkse componist, biedt comfort van de hoogste kwaliteit. Op het schip bevinden zich een lobby/receptie, een panorama lounge met bar, een panorama restaurant, een bibliotheek, een stoombad en fitnessruimte.

Het ruime zonnedek is uitgerust met zonneschermen, zitgedeeltes en ligbedden. Er is genoeg ruimte voor de passagiers om in alle rust te kunnen relaxen.

Alle cabines hebben uitzicht naar buiten. De Deluxe cabines (15m2) en suites (19,5m2) op het Danube dek hebben Franse balkons met schuifdeuren. Op het Rhine dek hebben de Deluxe cabines semi-Franse balkons met draaibare deuren. De Junior suites (18m2) en Standaard cabines (15m2) hebben gesloten ramen met panorama-uitzicht. De cabines op het Moselle dek  zijn wat kleiner (12m2) en hebben kleinere gesloten ramen met panorama-uitzicht.

Alle cabines zijn uitgerust met handbediende air conditioning, douche en toilet, flatscreen TV, twee bedden (op verzoek gescheiden, op het Moselle dek uitsluitend gescheiden), garderobe, haardroger en telefoon.

Dek indeling MS Johann Strauss

Technische gegevens

 

Bouwjaar 2006
Renovatie 2017
Lengte 110 m
Breedte 11,4 m
Aantal dekken 4
Aantal passagiers 144 personen
Aantal bemanningsleden Ongeveer 37 personen
Aantal cabines 72
WLAN beschikbaar

Fotoimpressie MS Johann Strauss

 • MS_Johann_Strauss
 • MS_Johann_Strauss_bij _Boedapest
 • MS_Johann_Strauss2
 • MS_Johann_Strauss_Salon
 • MS_Johann_Strauss_restaurant
 • MS_Johann_Strauss-Premium cabine met frans balkon

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)

 1. Venture travels van Wenen naar Donau delta 9D route
  € 1.099,00

  Schip: MS Johann Strauss 

  Vertrekdata in 2019
  Reisschema: Wenen – Boedapest – Osijek – Belgrado – Svistov – Russe – Cernavoda – Sfântu Gheorghe - Braila 

  Deze tocht voert u over het zeer gevarieerde stroomgebied van de Donau. U start in Wenen-Nussdorf, vanwaar het schip u naar de prachtige stad Boedapest brengt. U komt vervolgens aan in Osijek, met zijn schitterende Kopacki Rit Nature Park, dat bijzonder rijk is aan flora en fauna. U brengt ook een uitgebreid bezoek aan de mooie stad Belgrado. Vervolgens vaart u verder over de Donau door het adembenemende kliffenlandschap Djerdap richting de schilderachtige Bulgaarse stad Svistov. Deze historische stad is absoluut de moeite van het bezichtigen waard. Vervolgens gaat de cruise verder richting de Roemeense havenstad Cernavoda. Van daaruit kunt u de havenstad Constanta bezoeken, die gelegen is aan de Zwarte Zee. U maakt een tocht over het unieke rijke natuurgebied van de Donau Delta, om op de laatste dag na het ontbijt van boord te gaan in de Roemeense stad Braila.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)