Venture travels Verre rondreizen specialist voor Azie en Afrika

Rijn

De rivier de Rijn is 1233 km. lang, en is daarmee één van de langere rivieren van Europa. De rivier ontspringt in Zwitserland, stroomt voor het grootste deel door Duitsland, en gaat in Nederland over in diverse rivieren die uitmonden in zee.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)

 1. Venture travels riviercruise Rijn _ kaart rijngebied
  € 1.499,00

  Schip: MS Prinzessin Sisi

  Vertrekdata in 2019
  Reisschema: Amsterdam – Dusseldorf – Keulen – Rüdersheim – Lorelei – Drosselgasse – Wertheim – Würzberg – Bamberg – Neurenberg – Regensburg – Linz – Krems - Wenen

  Deze tocht voert u door het prachtige stroomgebied van de Rijn. U begint in Amsterdam waar u een met een rondvaart door de historische grachtengordel kunt maken. Met de MS Prinzessin Sisi vaart u stroomopwaarts via vele Duitse steden richting Wenen. U komt door het schilderachtige gebied van de Rijn met de prachtige Lorelei rotsformatie en wijngebieden. De diverse steden die aan de Rijn zijn gelegen bieden een keur aan typisch Duitse bouwstijlen met hun pittoreske uitstraling en vele historische kerken. Het laatste deel van de tocht voert u via de Donau naar de beroemde stad Wenen.
  U heeft de mogelijkheid een compleet pakket aan stadstochten en excursies te boeken zodat u niets hoeft te missen van de prachtige cultuur die u op deze tocht zult ervaren. Gedurende de riviercruise is het mogelijk om op dag 10 van boord te gaan in Passau of Linz.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

1 item(s)