Rondreizen Vietnam

Rondreizen Vietnam

Rondreizen Vietnam en combinaties

Algemene informatie Vietnam

Vietnam heeft een totale oppervlakte van 330.000 vierkant kilometer en is daarmee bijna acht keer zo groot als Nederland. Ongeveer 75% van het land bestaat uit bergen en heuvels.Tot het grondgebied van Vietnam behoort ook een keten van duizenden eilandjes. Algemene informatie over Vietnam vindt u hier.

Organisatie rondreizen Vietnam

Voor uw prive rondreizen Vietnam vindt u diverse rondreizen op de website van Venture travels. Rondreizen Vietnam kunnen goed gecombineerd worden met Cambodja en Laos. Vietnam is behoorlijk uitgestrekt, soms kan het goed zijn in uw rondreis Vietnam een of meerdere binnenlandse vluchten op te nemen wanneer u binnen korte tijd diverse hoogtepunten van het land wilt zien

Voor maatwerkreizen of speciale wensen kunt u uw aanvraag doen via het offerteformulier.

Soorten rondreizen Vietnam

Venture travels kent twee soorten rondreizen Vietnam:

Meerdaagse rondreizen Vietnam

De meerdaagse rondreizen Vietnam zijn compleet en bieden op diverse plaatsen ruimte om naar eigen keuze in te vullen. Excursies zijn soms optioneel en maaltijden zijn vaak zelf in te vullen. De basis van de reis is ingevuld zodat het vervoer en de accommodaties zijn geregeld, evenals een aantal toeristische hoogtepunten.

Meerdaagse rondreizen Vietnam compleet

De meerdaagse rondreizen Vietnam compleet zijn hoger in prijs, maar ook volledig en wat luxer en comfortabeler. U hoeft zich niet te verdiepen in de invulling van de reis, alles is voor u geregeld. Wanneer er grote afstanden zijn af te leggen heeft u een vlucht in plaats van een treinreis bijvoorbeeld. Iets duurder in prijs, maar wel comfortabeler.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren