Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Meerdaagse rondreizen door Vietnam

Meerdaagse rondreizen Vietnam

De meerdaagse rondreizen Vietnam zijn compleet en bieden op diverse plaatsen ruimte om naar eigen keuze in te vullen. Excursies zijn soms optioneel en maaltijden zijn vaak zelf in te vullen. De basis van de reis is ingevuld zodat het vervoer en de accommodaties zijn geregeld, evenals een aantal toeristische hoogtepunten.

Wanneer volledig verzorgde reizen prettiger vindt kunt u gaan naar De meerdaagse rondreizen Vietnam compleet. De reizen die u daar vindt zijn volledig ingevuld en u hoeft zich niet te verdiepen in uw reis.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)

 1. RondreisVietnam: culturele ontdekkingen midden en Noord Vietnam route
  € 514,00
  Reisschema rondreis Vietnam: Hanoi - Mai Chau - Hanoi - Halong Bay - Hue - Danang - Hoi An - Danang - Hanoi

  Deze rondreis Vietnam leidt u door het noordelijke deel en centraal Vietnam. U beleeft hoe de mensen in Vietnam leven en u maakt kennis met de vele mooie plekken die Vietnam rijk is. Zo gaat u als eerset naar de stad Hanoi waar u van alles over de cultuur te weten komt in de musea en kunstwerken. Vervolgens gaat u op dorpentocht en leert u van alles over de lokale gebruiken van de lokale bevolking van Vietnam. Veel mensen werken op de velden of verdienen de kost met de traditionele visserij, Vietnam heeft nog steeds een belangrijke agrarische sector.  Bij Halong stapt u aan boord van een cruise, u vaart door de baai van Halong waarbij u van de boot gaat om de prachtige natuur te beleven. Uw rondreis Vietnam gaat verder met de nachttrein naar de stad Hue in het midden van Vietnam. Hier is de oeroude citadel van Vietnam te bezoeken. Vanuit hier kunt u een dag naar Ke Bang national park (optionel) waar een Christelijke bedevaartplaats kunt zien, markante plaatsen uit de Vietnam oorlog en prachtige grotten. Tevens kunt u gebruikmaken van de gratis watersport activiteiten.
  De laatste dagen van deze rondreis Vietnam heeft u de gelegenheid de prachtige stad Hoi An te ontdekken of één van de optionele excursies te doen.

  Meer info
 2. Rondreis Vietnam: Vietnam van noord naar zuid - hoogtepunten met verblijf aan het strand, route
  € 734,00
  Reisschema rondreis Vietnam: Hanoi – Sapa – Hanoi – Halong Bay – Hanoi – Hue – Danang – Hoi An – Ho Chi Minh – Saigon – Phan Thiet – Mui Ne Beach – Ho Chi Minh.

  Deze rondreis Vietnam brengt u van noord naar zuid Vietnam. Vietnam is een land in ontwikkeling. Door de conflicten van de afgelopen eeuw loopt het enigszins achter op de buurlanden. Hierdoor kunt u hier meer ongerepte tradities en plaatsen tegenkomen. De rondreis Vietnam begint in één van de grootste steden van het land, Hanoi. In de omgeving hiervan vindt u vele leuke markten, dorpen en wateren. In de stad zelf ligt het Volkeren Museum, dit is een cultureel baken van Vietnam. Het museum is ver over de grens bekend en trekt vele mensen aan die wat over het land willen weten. Vervolgens gaat u op cruise in de Halong Bay, u gaat af en toe van boord om mooie plekken te bezoeken en u kunt heerlijk tot rust komen aan boord. De rondreis Vietnam wordt voortgezet naar Hue waar u per trein naartoe reist. De stad ligt min of meer centraal in Vietnam, hierdoor zijn de verschillen tussen het oude noorden en zuiden goed merkbaar. In de omgeving van de stad is veel te vinden over de conflicten die zich hier zo’n 30 jaar geleden hebben afgespeeld. Afgezien van de bijzondere historie heeft het een prachtige omgeving met onder andere de heerlijk geurende Hue rivier.

  Vervolg de reis naar Hoi An. Hier blijft u lekker actief, u leert van alles over de traditionele ambachten in de omgeving. Zo is er in de omgeving een traditioneel vissersdorpje waar u kunt zien hoe de vissers nog steeds competitief zijn terwijl er volop moderne visserij is.U kunt zien hoe een traditionele boot wordt gemaakt en u kunt een boer in de omgeving helpen met het verbouwen van het land.
  U reist door naar Ho Chi Minh, het vroegere Saigon. Hier is veel terug te vinden over de koloniale periode. Er zijn dan ook resten van de Britse, Franse en Portugese invloeden terug te zien. De reis wordt afgesloten bij een resort aan het mooiste strand van Vietnam, het Mui Ne strand. Deze rondreis Vietnam is een mooie combinatie van cultuur en ontspanning.

  Meer info
 3. Venture travels - Rondreis Vietnam: Vietnam van noord naar zuid – hoogtepunten: route
  € 618,30
  Reisprogramma: Ho Chi Minh city – Can Tho – Cai Be – Can Tho – Ho Chi Minh – Danang – Hoi An – Danang – Hanoi – Halong Bay – Hanoi

  Deze rondreis Vietnam laat u in twee weken de hoogtepunten van Vietnam zien. De rondreis Vietnam begint in het zuidelijk gelegen Ho Chi Minh city, het vroegere Saigon, waar u een stadstoch heft, de drijvende markt zult bezoeken en per fiets het platteland zult ondekken. Ook heeft u voldoende tijd beschikbaar om zelf de stad in te gaan.
  De rondreis Vietnam vervolgt met de nachttrein naar Danang waar u meteen zult doorreizen naar het historische Hoi An. U kunt de stad bezichtigen en ook hier is een fietstocht naar het achterland waarbij u de locale vissers aan het werk zult zien en locale ambachten tegenkomt. En er is geen betere kennismaking met de keuken van Vietnam dan door meet te doen met een kookwerkshop.
  In Danang is er tijd om het strand te bezoeken of om de stad in te gaan waarna u per vliegtuig door reist naar Hanoi. In Hanoi heeft u de mogelijkheid om een stadstoch te maken. Bezoek het oude centrum, de Dinh en Le tempels, de rijstvelden buiten de stad en de torenhoge kalstenen bergtoppen. Een cruise op Halong bay mag u natuurlijk niet missen op uw rondreis Vietnam. Vanaf Hanoi zult u weer vertrekken aan het einde van deze rondreis.

  Meer info
 4. ondreis Vietnam: Vietnam van zuid naar centraal - van de Mekong delta naar Hoi An, routekaart
  € 383,40
  Reisprogramma rondreis zuidelijk Vietnam: Ho Chi Minh –My Tho - Ben Tre – Can Tho – Cai Rang – Can Tho – Chau Doc – Ho Chi Minh – Danang – Hoi An – Danang Beach.

  Deze  rondreis zuidelijk Vietnam brengt u door het zuidelijke en centrale deel van Vietnam. De rondreis zuidelijk Vietnam begint in Ho Chi Minh (het voormalige saigon), waar u de mogelijkheid heeft om de hele stad te ontdekken. Er zijn hier veel dingen te vinden over de conflicten van de vorige eeuw, het koloniale tijdperk en de oude geschiedenis. Vervolgens reist u door naar de stad Can Tho. Can Tho is gelegen in de Mekong Delta, maar ten zuiden van de rivier. Onderweg komt u langs bijzondere plekken zoals bijvoorbeeld een Bonsai park en een python boerderij. De stad ligt in een gebied waar zowel gebergte als de zee dicht bij elkaar liggen. U gaat dan ook de bergen in om te klimmen en u gaat het water op naar een drijvende markt.
  De  rondreis zuidelijk Vietnam vervolgt met een treinreis via Danang verder naar de stad Hoi An. In de stad is veel geschiedenis en cultuur terug te zien. U gaat naar het museum om meer van de cultuur en het verlden te leren en u kunt een stadstocht maken. Op een berg in de omgeving geniet u van een prachtig uitzicht en wanneer u zich omdraait loopt u een grot in met een prachtig boeddha beeld.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)