Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Meerdaagse rondreizen Vietnam compleet

Meerdaagse rondreizen Vietnam compleet

De meerdaagse rondreizen Vietnam compleet zijn hoger in prijs, maar ook volledig en wat luxer en comfortabeler. U hoeft zich niet te verdiepen in de invulling van de reis, alles is voor u geregeld. Wanneer er grote afstanden zijn af te leggen heeft u een vlucht in plaats van een treinreis bijvoorbeeld. Iets duurder in prijs, maar wel comfortabeler.

Voor rondreizen Vietnam met meer keuze mogelijkheden en optionele excursies kunt u gaan naar De meerdaagse rondreizen Vietnam. Deze reizen zijn lager in prijs en bieden meer keuzemogelijkheden.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)

 1. Rondreis Vietnam en Laos: route rondreis Vietnam en Laos 14 dagen 13 nachten
  € 1.109,00
  Reisschema: Ho Chi Minh – Mekong Delta – Hue – Danang – Hoi An – Hanoi – Ninh Binh – Halong Baai – Luang Prabang – Pak Ou – Vientiane.

  Deze tweeweekse rondreis in Vietnam en Laos brengt u langs diverse highlights van deze twee landen in Zuidoost Azie. U maakt in diverse steden een stadstour, langs monumenten, religieuze gebouwen en gezellige stadsmarkten. Ook verblijft u een nacht op een boot in Ha Longbaai, tussen indrukwekkende rotsformaties en schitterende stranden. Na 10 dagen in Vietnam rondgereisd te hebben vliegt u naar Laos, waar u Luang Prabang, Pak Ou en Vientiane bezoekt. Tijdens de dagelijkse uitstapjes leert u veel over de culturen van Vietnam en Laos en geniet u van de schitterende natuur in Zuidoost Azie, waarbij tussendoor genoeg ruimte is voor de nodige ontspanning.

  Meer info
 2. Rondreis Vietnam: Route
  € 1.224,00
  Reisschema: Hanoi – Ha Giang – Dong Van – Meo Vac – Hoang Su Phi – Sapa – Lao Cai – Ta Van – Tam Duong – Lai Chau – Son La – Mai Chau – Hoa Binh – Kim Boi – Hoa Lu – Ha Long – Hanoi.

  Vietnam heeft 54 verschillende etnische groepen, elk met hun eigen tradities en culturele en taalkundige kernmerken. Tijdens deze rondreis in Vietnam bezoekt u vele dorpjes, bergen, valleien en natuurlijk volkeren in het noorden van het land. U maakt een aantal boottochten, zoals in Ha Long Baai, waar tussen unieke rotsformaties in het water door kunt varen. De rondreis begint en eindigt in de levendige hoofdstad Hanoi. Een rondreis in Vietnam, een relatief onbekend land onder toeristen,  is gegarandeerd een geweldige belevenis.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 3. Rondreis Vietnam: Route
  € 859,00
  Reisschema: Hue – Hoi An – My Son – Kon Tum – Pleiku – Buon Ma Thuot – Buon Don – Jun – Da Lat – Ho Chi Minh – Cu Chi – Mekong Delta.

  Deze rondreis in Vietnam start in Centraal-Vietnam, waar de oude keizerlijke hoofdstad Hue, de voormalige havenstad Hoi An en vele andere historische bezienswaardigheden te vinden zijn. U reist door de centrale hooglanden van Vietnam, waar u een aantal van de 54 etnische minderheden in Vietnam zult ontmoeten. Na een wandeling langs indrukwekkende watervallen en een ritje op de rug van een olifant reist u door naar Da Lat, Stad van de Liefde. U bezoekt de levendige stad Ho Chi Minh, waarna u de rondreis in Azië afsluit met een aantal uitstapjes naar de schitterende Mekong Delta.

   

  Exclusief internationale vlucht.

   

  Meer info
 4. Rondreis klassieke beelden van Vietnam, afbeelding 12
  € 1.024,00
  Reisschema: Hanoi – Hoa Lu – Lao Sai – Sapa – Ha Long Bay – Hue – Da Nang – Hoi An – Ho Chi Minh – Mekong Delta

  Deze rondreis brengt u van het elegante en opwindende Hanoi naar het bergachtige Noorden met zijn diverse etnische minderheden en spectaculair landschapsbeeld. In Ha Long zult rotsformaties zien zoals u nergens in de wereld aantreft, naast het unieke ‘Ha Long Bay ter land’ gebied bij Ninh Binh. Reizend naar het zuiden bezoekt u de oude hoofdstad Hue, de bloemenstad Da Nang en de ontzagwekkend goed bewaard gebleven stad Hoi An. Verder zuidwaards komen we aan bij de moderne levendige stad Ho Chi Minh. Naast de vele juweeltjes die u hier op zich al aantreft is dit tevens het startpunt voor het geweldige gebied van de Mekong Delta. Wanneer u van Noord tot Zuid een beeld wilt krijgen in het leven en de cultuur in de schitterende land, dan is dit de reis voor u! De reis brengt u langs een hele reeks buitengebieden, de belangrijkste ‘niet te missen’ bezienswaardigheden en laat u kennis maken met de cultuur, historie en het huidige leven van de inwoners van Vietnam.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)