Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Prive rondreizen Vietnam

Prive rondreizen Vietnam

Rondreizen Vietnam en combinaties

Algemene informatie Vietnam

Vietnam heeft een totale oppervlakte van 330.000 vierkant kilometer en is daarmee bijna acht keer zo groot als Nederland. Ongeveer 75% van het land bestaat uit bergen en heuvels.Tot het grondgebied van Vietnam behoort ook een keten van duizenden eilandjes. Algemene informatie over Vietnam vindt u hier.

Organisatie rondreizen Vietnam

Voor uw prive rondreizen Vietnam vindt u diverse rondreizen op de website van Venture travels. Rondreizen Vietnam kunnen goed gecombineerd worden met Cambodja en Laos. Vietnam is behoorlijk uitgestrekt, soms kan het goed zijn in uw rondreis Vietnam een of meerdere binnenlandse vluchten op te nemen wanneer u binnen korte tijd diverse hoogtepunten van het land wilt zien

Voor maatwerkreizen of speciale wensen kunt u uw aanvraag doen via het offerteformulier.

Soorten rondreizen Vietnam

Venture travels kent twee soorten rondreizen Vietnam:

Meerdaagse rondreizen Vietnam

De meerdaagse rondreizen Vietnam zijn compleet en bieden op diverse plaatsen ruimte om naar eigen keuze in te vullen. Excursies zijn soms optioneel en maaltijden zijn vaak zelf in te vullen. De basis van de reis is ingevuld zodat het vervoer en de accommodaties zijn geregeld, evenals een aantal toeristische hoogtepunten.

Meerdaagse rondreizen Vietnam compleet

De meerdaagse rondreizen Vietnam compleet zijn hoger in prijs, maar ook volledig en wat luxer en comfortabeler. U hoeft zich niet te verdiepen in de invulling van de reis, alles is voor u geregeld. Wanneer er grote afstanden zijn af te leggen heeft u een vlucht in plaats van een treinreis bijvoorbeeld. Iets duurder in prijs, maar wel comfortabeler.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

8 item(s)

 1. RondreisVietnam: culturele ontdekkingen midden en Noord Vietnam route
  € 514,00
  Reisschema rondreis Vietnam: Hanoi - Mai Chau - Hanoi - Halong Bay - Hue - Danang - Hoi An - Danang - Hanoi

  Deze rondreis Vietnam leidt u door het noordelijke deel en centraal Vietnam. U beleeft hoe de mensen in Vietnam leven en u maakt kennis met de vele mooie plekken die Vietnam rijk is. Zo gaat u als eerset naar de stad Hanoi waar u van alles over de cultuur te weten komt in de musea en kunstwerken. Vervolgens gaat u op dorpentocht en leert u van alles over de lokale gebruiken van de lokale bevolking van Vietnam. Veel mensen werken op de velden of verdienen de kost met de traditionele visserij, Vietnam heeft nog steeds een belangrijke agrarische sector.  Bij Halong stapt u aan boord van een cruise, u vaart door de baai van Halong waarbij u van de boot gaat om de prachtige natuur te beleven. Uw rondreis Vietnam gaat verder met de nachttrein naar de stad Hue in het midden van Vietnam. Hier is de oeroude citadel van Vietnam te bezoeken. Vanuit hier kunt u een dag naar Ke Bang national park (optionel) waar een Christelijke bedevaartplaats kunt zien, markante plaatsen uit de Vietnam oorlog en prachtige grotten. Tevens kunt u gebruikmaken van de gratis watersport activiteiten.
  De laatste dagen van deze rondreis Vietnam heeft u de gelegenheid de prachtige stad Hoi An te ontdekken of één van de optionele excursies te doen.

  Meer info
 2. Venture travels - Rondreis Vietnam: Vietnam van noord naar zuid – hoogtepunten: route
  € 618,30
  Reisprogramma: Ho Chi Minh city – Can Tho – Cai Be – Can Tho – Ho Chi Minh – Danang – Hoi An – Danang – Hanoi – Halong Bay – Hanoi

  Deze rondreis Vietnam laat u in twee weken de hoogtepunten van Vietnam zien. De rondreis Vietnam begint in het zuidelijk gelegen Ho Chi Minh city, het vroegere Saigon, waar u een stadstoch heft, de drijvende markt zult bezoeken en per fiets het platteland zult ondekken. Ook heeft u voldoende tijd beschikbaar om zelf de stad in te gaan.
  De rondreis Vietnam vervolgt met de nachttrein naar Danang waar u meteen zult doorreizen naar het historische Hoi An. U kunt de stad bezichtigen en ook hier is een fietstocht naar het achterland waarbij u de locale vissers aan het werk zult zien en locale ambachten tegenkomt. En er is geen betere kennismaking met de keuken van Vietnam dan door meet te doen met een kookwerkshop.
  In Danang is er tijd om het strand te bezoeken of om de stad in te gaan waarna u per vliegtuig door reist naar Hanoi. In Hanoi heeft u de mogelijkheid om een stadstoch te maken. Bezoek het oude centrum, de Dinh en Le tempels, de rijstvelden buiten de stad en de torenhoge kalstenen bergtoppen. Een cruise op Halong bay mag u natuurlijk niet missen op uw rondreis Vietnam. Vanaf Hanoi zult u weer vertrekken aan het einde van deze rondreis.

  Meer info
 3. Rondreis klassieke beelden van Vietnam, afbeelding 12
  € 1.024,00
  Reisschema: Hanoi – Hoa Lu – Lao Sai – Sapa – Ha Long Bay – Hue – Da Nang – Hoi An – Ho Chi Minh – Mekong Delta

  Deze rondreis brengt u van het elegante en opwindende Hanoi naar het bergachtige Noorden met zijn diverse etnische minderheden en spectaculair landschapsbeeld. In Ha Long zult rotsformaties zien zoals u nergens in de wereld aantreft, naast het unieke ‘Ha Long Bay ter land’ gebied bij Ninh Binh. Reizend naar het zuiden bezoekt u de oude hoofdstad Hue, de bloemenstad Da Nang en de ontzagwekkend goed bewaard gebleven stad Hoi An. Verder zuidwaards komen we aan bij de moderne levendige stad Ho Chi Minh. Naast de vele juweeltjes die u hier op zich al aantreft is dit tevens het startpunt voor het geweldige gebied van de Mekong Delta. Wanneer u van Noord tot Zuid een beeld wilt krijgen in het leven en de cultuur in de schitterende land, dan is dit de reis voor u! De reis brengt u langs een hele reeks buitengebieden, de belangrijkste ‘niet te missen’ bezienswaardigheden en laat u kennis maken met de cultuur, historie en het huidige leven van de inwoners van Vietnam.

  Meer info
 4. Rondreis Vietnam: Vietnam van noord naar zuid - hoogtepunten met verblijf aan het strand, route
  € 734,00
  Reisschema rondreis Vietnam: Hanoi – Sapa – Hanoi – Halong Bay – Hanoi – Hue – Danang – Hoi An – Ho Chi Minh – Saigon – Phan Thiet – Mui Ne Beach – Ho Chi Minh.

  Deze rondreis Vietnam brengt u van noord naar zuid Vietnam. Vietnam is een land in ontwikkeling. Door de conflicten van de afgelopen eeuw loopt het enigszins achter op de buurlanden. Hierdoor kunt u hier meer ongerepte tradities en plaatsen tegenkomen. De rondreis Vietnam begint in één van de grootste steden van het land, Hanoi. In de omgeving hiervan vindt u vele leuke markten, dorpen en wateren. In de stad zelf ligt het Volkeren Museum, dit is een cultureel baken van Vietnam. Het museum is ver over de grens bekend en trekt vele mensen aan die wat over het land willen weten. Vervolgens gaat u op cruise in de Halong Bay, u gaat af en toe van boord om mooie plekken te bezoeken en u kunt heerlijk tot rust komen aan boord. De rondreis Vietnam wordt voortgezet naar Hue waar u per trein naartoe reist. De stad ligt min of meer centraal in Vietnam, hierdoor zijn de verschillen tussen het oude noorden en zuiden goed merkbaar. In de omgeving van de stad is veel te vinden over de conflicten die zich hier zo’n 30 jaar geleden hebben afgespeeld. Afgezien van de bijzondere historie heeft het een prachtige omgeving met onder andere de heerlijk geurende Hue rivier.

  Vervolg de reis naar Hoi An. Hier blijft u lekker actief, u leert van alles over de traditionele ambachten in de omgeving. Zo is er in de omgeving een traditioneel vissersdorpje waar u kunt zien hoe de vissers nog steeds competitief zijn terwijl er volop moderne visserij is.U kunt zien hoe een traditionele boot wordt gemaakt en u kunt een boer in de omgeving helpen met het verbouwen van het land.
  U reist door naar Ho Chi Minh, het vroegere Saigon. Hier is veel terug te vinden over de koloniale periode. Er zijn dan ook resten van de Britse, Franse en Portugese invloeden terug te zien. De reis wordt afgesloten bij een resort aan het mooiste strand van Vietnam, het Mui Ne strand. Deze rondreis Vietnam is een mooie combinatie van cultuur en ontspanning.

  Meer info
 5. Rondreis Vietnam: Route
  € 859,00
  Reisschema: Hue – Hoi An – My Son – Kon Tum – Pleiku – Buon Ma Thuot – Buon Don – Jun – Da Lat – Ho Chi Minh – Cu Chi – Mekong Delta.

  Deze rondreis in Vietnam start in Centraal-Vietnam, waar de oude keizerlijke hoofdstad Hue, de voormalige havenstad Hoi An en vele andere historische bezienswaardigheden te vinden zijn. U reist door de centrale hooglanden van Vietnam, waar u een aantal van de 54 etnische minderheden in Vietnam zult ontmoeten. Na een wandeling langs indrukwekkende watervallen en een ritje op de rug van een olifant reist u door naar Da Lat, Stad van de Liefde. U bezoekt de levendige stad Ho Chi Minh, waarna u de rondreis in Azië afsluit met een aantal uitstapjes naar de schitterende Mekong Delta.

   

  Exclusief internationale vlucht.

   

  Meer info
 6. ondreis Vietnam: Vietnam van zuid naar centraal - van de Mekong delta naar Hoi An, routekaart
  € 383,40
  Reisprogramma rondreis zuidelijk Vietnam: Ho Chi Minh –My Tho - Ben Tre – Can Tho – Cai Rang – Can Tho – Chau Doc – Ho Chi Minh – Danang – Hoi An – Danang Beach.

  Deze  rondreis zuidelijk Vietnam brengt u door het zuidelijke en centrale deel van Vietnam. De rondreis zuidelijk Vietnam begint in Ho Chi Minh (het voormalige saigon), waar u de mogelijkheid heeft om de hele stad te ontdekken. Er zijn hier veel dingen te vinden over de conflicten van de vorige eeuw, het koloniale tijdperk en de oude geschiedenis. Vervolgens reist u door naar de stad Can Tho. Can Tho is gelegen in de Mekong Delta, maar ten zuiden van de rivier. Onderweg komt u langs bijzondere plekken zoals bijvoorbeeld een Bonsai park en een python boerderij. De stad ligt in een gebied waar zowel gebergte als de zee dicht bij elkaar liggen. U gaat dan ook de bergen in om te klimmen en u gaat het water op naar een drijvende markt.
  De  rondreis zuidelijk Vietnam vervolgt met een treinreis via Danang verder naar de stad Hoi An. In de stad is veel geschiedenis en cultuur terug te zien. U gaat naar het museum om meer van de cultuur en het verlden te leren en u kunt een stadstocht maken. Op een berg in de omgeving geniet u van een prachtig uitzicht en wanneer u zich omdraait loopt u een grot in met een prachtig boeddha beeld.

  Meer info
 7. Rondreis Vietnam: Route
  € 1.224,00
  Reisschema: Hanoi – Ha Giang – Dong Van – Meo Vac – Hoang Su Phi – Sapa – Lao Cai – Ta Van – Tam Duong – Lai Chau – Son La – Mai Chau – Hoa Binh – Kim Boi – Hoa Lu – Ha Long – Hanoi.

  Vietnam heeft 54 verschillende etnische groepen, elk met hun eigen tradities en culturele en taalkundige kernmerken. Tijdens deze rondreis in Vietnam bezoekt u vele dorpjes, bergen, valleien en natuurlijk volkeren in het noorden van het land. U maakt een aantal boottochten, zoals in Ha Long Baai, waar tussen unieke rotsformaties in het water door kunt varen. De rondreis begint en eindigt in de levendige hoofdstad Hanoi. Een rondreis in Vietnam, een relatief onbekend land onder toeristen,  is gegarandeerd een geweldige belevenis.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 8. Rondreis Vietnam en Laos: route rondreis Vietnam en Laos 14 dagen 13 nachten
  € 1.109,00
  Reisschema: Ho Chi Minh – Mekong Delta – Hue – Danang – Hoi An – Hanoi – Ninh Binh – Halong Baai – Luang Prabang – Pak Ou – Vientiane.

  Deze tweeweekse rondreis in Vietnam en Laos brengt u langs diverse highlights van deze twee landen in Zuidoost Azie. U maakt in diverse steden een stadstour, langs monumenten, religieuze gebouwen en gezellige stadsmarkten. Ook verblijft u een nacht op een boot in Ha Longbaai, tussen indrukwekkende rotsformaties en schitterende stranden. Na 10 dagen in Vietnam rondgereisd te hebben vliegt u naar Laos, waar u Luang Prabang, Pak Ou en Vientiane bezoekt. Tijdens de dagelijkse uitstapjes leert u veel over de culturen van Vietnam en Laos en geniet u van de schitterende natuur in Zuidoost Azie, waarbij tussendoor genoeg ruimte is voor de nodige ontspanning.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

8 item(s)