Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Prive rondreizen Thailand

Prive rondreizen Thailand

Een rondreis Thailand is zeker de moeite waard. Het toerisme in Thailand is goed ontwikkeld, met name het zuidelijk deel voor standvakanties. Er zijn talloze hotels en resorts bij de kustgebieden. Het land biedt echter ook veel cultuur en bezienswaardigheden die u gezien moet hebben.

Onderstaand vindt u routes voor uw rondreis Thailand. Voor een pakketreis naar een specifiek hotel of voor maatwerk reizen kunt u het offerteformulier gebruiken.

Algemene informatie over Thailand kunt u vinden in het informatiecentrum op deze website.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

6 item(s)

 1. 3
  € 1.088,29
  Reisschema: Bangkok - Kanchanaburi - Ban Kao - Sai Yok - Sai Yok Yai - Ban Hin Dad - Thong Pha Phum - Ban Hin Dad - Sai Yok Yai - Sai Yok - Ban Kao - Kanchanaburi - Bangkok

  7 Dagen Thailand cruise op de River Kwai

  De RV River Kwai, het eerste binnenlandse cruiseschip in Thailand, is gebouwd in koloniale stijl en gebaseerd op ontwerpen van de Irrawaddy Flotilla, rond 1900 de grootste vloot privéschepen ter wereld. Het schip dat plaats bied aan 20 passagiers vaart wekelijks de Rivier de Kwai op en af en opent daarmee een groot nieuw gebied voor riviertoerisme. Dagelijks gaat u meerdere keren aan land voor excursies en het bezichtigen van bezienswaardigheden langs de rivier. Denk hierbij aan tempels, Khmer ruïnes, watervallen, hete bronnen, oorlogsmonumenten en natuurlijk de beroemde Brug over de Rivier de Kwai. Tijdens deze reis zal de dodenspoorlijn, die tijdens de Tweede Wereldoorlog aangelegd is door oorlogsgevangenen, regelmatig het gespreksonderwerp zijn in excursies en musea. Kortom, een unieke kennismaking met de cultuur, natuur en geschiedenis van Thailand, met zo nu en dan de gelegenheid om helemaal tot rust te komen op de Rivier de Kwai.

  Meer info
 2. Thailand: Bijzonder Thailand (12 dagen / 11 nachten)
  € 1.117,24
  Reisschema: Bangkok - Samut Songkram - King Rama II Memorial Park - Ayutthaya - Bangkok - Chiang Mai - Chiang Dao - Mae Kampong - Chiang Mai - Phuket

  Deze zeer gevarieerde tour is de ultieme rondreis om Thailand en de diverse culturen te ontdekken. De tour begint in Bangkok, waar u o.a. het Grand Palace en de lokale bloemen- en warenmarkt bezoekt, en een boottocht zult maken naar de drijvende huizen. Op het Thaise platteland maakt u kennis met lokale families, en reist u per trein langs de bijzondere traditionele warenmarkt langs het spoor.

  U bezoekt het King Rama II Memorial Park, en maakt een rit in een gemotoriseerde Tuk Tuk. In Chiang Mai maakt u een rit per fietstaxi, en in Chiang Dao zult u gaan olifantrijden. In het lokale dorp Mae Kampong zult u het dagelijks leven van de inwoners van dichtbij kunnen zien. In Phuket bezoekt u o.a. een moskee en een vissersdorp.

  Meer info
 3. Thailand: De stranden van Koh Chang (4 dagen / 3 nachten)
  € 312,72
  Reisbeschrijving: Bangkok - Koh Chang - Bangkok

  Koh Chang is een van Thailand's prachtigste eilanden met lange witte zandstranden, meestal halfverlaten. Op het eiland leeft een grote verscheidenheid aan wild, inclusief een grote variatie aan vogels, slangen, herten en een aantal olifanten. Het eiland en zijn omgeving heeft geweldige locaties om te snorkelen, duiken of trektochten door de jungle te maken. De 'ontdekking' van het eiland in 2000 als toeristenbestemming heeft in snel tempo grote ontwikkelingen teweeg gebracht. Het eiland wordt steeds populairder, waardoor het aantal toeristen nog steeds toeneemt.

  Meer info
 4. Thailand: Het mooie noorden van Thailand (7 dagen / 6 nachten)
  € 546,42
  Reisschema: Chiang Rai - Mae Sai - Doi Tung - Mae Salong - Thaton - Chiang Dao - Pai - Tham Lod - Mae Hong Son - Huai Dua - Khun Yuam - Mae Chaem - Doi Inthanon - Chiang Mai

  Een indrukwekkende rondreis door het noordelijk deel van Thailand. U maakt o.a. een stadstour door Chiang Rai, u bezoekt het opiummuseum in The Golden Triangle, en het landbouw-ontwikkelingsproject Doi Tung. Op het programma staan ook het Chiang Dao olifantenkamp, de Mok Fah waterval, de heetwaterbronnen in Pong Duad, de kalksteengrotten in Soppong en diverse schitterende tempels.

  Meer info
 5. Thailand: Rond de rivier de Kwai (3 dagen / 2 nachten)
  € 331,51
  Reisbeschrijving: Bangkok - Samut Songkram - Tha Kha - King Rama II Memorial Park - Kanchanaburi - Bangkok

  Een avontuurlijke driedaagse trip naar het gebied rond de Kwai Rivier. Deze rivier is erg beroemd vanwege de film ''Bridge over the river Kwai''. Zo bezoekt u o.a. de bijzondere warenmarkt langs het spoor, maakt u een peddelboottocht over de rivier en ontmoet u een lokale familie in hun huis. U bezoekt diverse tempels en het JEATH oorlogsmuseum. Ook heeft u de mogelijkheid om te kanoën over de rivier, een fietstocht door het regenwoud te maken of olifanten te wassen in de rivier.

  Meer info
 6. Thailand: Zuidelijk Thailand familie avontuur (9 dagen / 8 nachten / per familie)
  € 3.681,86
  Reisschema: Phuket - Khao Sok – Khanom – Khao Tao

  Deze reis brengt u langs verschillende mooie plekken in Thailand. De eerste paar dagen zult u van plaats naar plaats trekken. Tijdens deze trektochten kunt u genieten van de prachtige flora en fauna van Thailand. Vanaf dag vijf is er geen vast programma meer. U hebt dan de tijd om even heerlijk tot rust te komen.

  Let op! prijzen zijn voor de gehele groep. In het hoogseizoen kunnen toeslagen van toepassing zijn, informeer voor het hoogseizoen.
  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

6 item(s)