Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Rondreizen Thailand

Een rondreis Thailand is zeker de moeite waard. Het toerisme in Thailand is goed ontwikkeld, met name het zuidelijk deel voor standvakanties. Er zijn talloze hotels en resorts bij de kustgebieden. Het land biedt echter ook veel cultuur en bezienswaardigheden die u gezien moet hebben.

Onderstaand vindt u routes voor uw rondreis Thailand. Voor een pakketreis naar een specifiek hotel of voor maatwerk reizen kunt u het offerteformulier gebruiken.

Algemene informatie over Thailand kunt u vinden in het informatiecentrum op deze website.

Geen producten gevonden voor deze selectie.