Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Rondreizen Maleisisch schiereiland

Rondreizen Maleisisch schiereiland - het hart van Maleisie

Van het totale land Maleisie is het Maleisisch schiereiland veruit het bekendste. Het Maleisisch schiereiland mag met recht het hart van Maleisie genoemd worden. Op gebied van economie, cultuur, historie, aantal inwoners en aantal belangrijke steden is het Maleisisch schiereiland het centrum van het land.

Veelzijdig centrum van het land

Naast de wereldstad Kuala Lumpur met de belangrijkste luchthaven van het land kent ook het eiland Penang een rijke historie, evenals Malakka, wat meer zuidelijk. Dit zijn plaatsen die duidelijk sporen laten zien uit de koloniale tijd. Ten noorden van Penang vinden we nog de eilandengroep bij Langkawi, met schitterende stranden.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)

 1. Venture Travels rondreis Maleisie oostkurt 7 D reisschema
  € 384,00
  Reisschema: Kuala Lumpur – Malakka – Kuala Lumpur – Cameron Highlands – Ipoh – Belum – Kota Bharu

  Na de route kunt u er voor kiezen uw verblijf te verlengen bij één van de vele beachresorts die Maleisie kent voor nog een aantal dagen zon- en strand vakantie.

  Ook beschikbaar met privé vervoer of Self Drive.

  Meer info
 2. Venture travels rondreis Malesie westkust 7D_6N route
  € 514,00
  Reisschema: Kuala Lumpur – Taman Negara – Cameron Highlands - Penang

  Deze rondreis van 7 dagen heeft een veelzijdig programma. U zult de steden Kuala Lumpur met het contrast tussen historie en modern leren kennen, en ook Georgetown en de lange historie op het eiland Penang, de parel van het Oosten. Daarnaast gaat u op deze toch ook het tropisch regenwoud in bij Taman Negara, het oudste en grootste regenwoud van Maleisie. Bij de Cameron hooglanden bezoekt u een theeplantage en kunt u zien hoe de thee wordt geproduceerd en klaargemaakt voor de consumptie. Na de route kunt u er voor kiezen uw verblijf te verlengen bij één van de vele beachresorts die Maleisie kent voor nog een aantal dagen zon- en strand vakantie.

  LET OP: Deze reis is in groepsverband met een Engelstalige begeleiding!

  Ook beschikbaar met privé vervoer of Self Drive.

  Meer info
 3. Venture travels rondreis Maleisie Schierleiland en Sarawak eco en cultuur route
  € 694,00
  Kuala Kumpur – Malakka – Penang – Kuching – Miri - Mulu

  Deze tocht laat u kennismaken met de natuur en cultuur van Maleisie. De tocht begint met een bezoek aan Kuala Lumpur, een bruisende stad met een mengeling van oude en moderne culturen. Zowel in Malakka als in Penang herkent u duidelijk de invloeden van het koloniale verleden van het land. De reis gaat verder naar Sarawak, het zuidelijk deel van Maleisisch Borneo. Hier kunt u zien hoe het landschap door de eeuwen heen gevormd is en vaak nog onaangetaste kalksteenformaties en grotten vormen een imposant decor tussen het regenwoud en de diverse stadjes.

  Aan het einde van de reis kunt u eventueel verlengen met een aantal dagen relax-en strandvakantie.

  Ook als Self Drive

  Uitsluitend op Maleisisch Schiereiland als self drive
  Meer info
 4. Venture travels rondreis Maleisie erfgoed en cultuur Schiereiland en Borneo route
  € 1.049,00
  Kuala Lumpur – Cameron Highlands – Penang – Georgetown – Kota Kinabalu – Kinabalu Park – Sukau - Sandakan

  Tijdens deze tocht zult u ware Maleisie ontdekken. Voor wie diepere interesse heeft in de cultuur en ook het avontuur niet uit de weg gaat is deze toch een uitstekende keuze. De tocht begint op het Maleisisch Schiereiland, waar vele culturele hoogtepunten uit het rijke verleden van het land worden bezocht. Zo brengt u een bezoek aan Kuala Lumpur, Cameron Highlands en aan Penang, de parel van het Oosten. Vanaf Penang gaat de reis verder naar Sabah op het eiland Borneo. Hier zult u een tocht maken in de jungle waar u het tropisch regenwoud zelf kunt ervaren. Aan het einde van de reis kunt u eventueel verlengen met een aantal dagen relax-en strandvakantie. 

  Ook als Self Drive

  Uitsluitend op Maleisisch Schiereiland als self drive
  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)