Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Maleisisch schiereiland

Rondreizen Maleisisch schiereiland - het hart van Maleisie

Van het totale land Maleisie is het Maleisisch schiereiland veruit het bekendste. Het Maleisisch schiereiland mag met recht het hart van Maleisie genoemd worden. Op gebied van economie, cultuur, historie, aantal inwoners en aantal belangrijke steden is het Maleisisch schiereiland het centrum van het land.

Veelzijdig centrum van het land

Naast de wereldstad Kuala Lumpur met de belangrijkste luchthaven van het land kent ook het eiland Penang een rijke historie, evenals Malakka, wat meer zuidelijk. Dit zijn plaatsen die duidelijk sporen laten zien uit de koloniale tijd. Ten noorden van Penang vinden we nog de eilandengroep bij Langkawi, met schitterende stranden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina