Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Rondreizen Maleisie Borneo Sarawak

Rondreizen en resorts in Maleisë Borneo, Sarawak. Op Borneo liggen twee provincies van Maleisië, één ervan is Sarawak. De meest ongerepte natuur en regenwouden vindt in dit deel van Maleisië.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 item(s)

 1. Venture travels rondreis Maleisie Borneo route
  € 709,00
  Reisschema: Kuching - Batang Ai - MIri - Mulu

  Maleisisch Borneo heeft vele plaatsen met ongerepte natuur waardoor het authentieke karakter vaak goed bewaard is gebleven en waardoor het gebied zich leent voor avontuurlijke tochten. Meteen bij aanvang heeft u een tocht door Kuching met het bekende beeld van de kat en de Tua Pek Kong tempel. Tijdens de boottocht kunt u de stad op een heel bijzondere manier zien. Langs een 166 km. Lange tocht naar Batang Ai komt u langs prachtige rijstvelden en door diverse dorpjes. Via de ferry bereikt u uw resort. Per boot bezoekt u de traditionele Longhouses waar u kennis kunt maken met de oude tradities en dansen. U maakt een korte vlucht naar Mulu waar u de prachtige kalkstenen grotten en gebergtes kunt aanschouwen. Onder andere bezoekt u de clearwater cave waar u een frisse duik kunt nemen. Na terugkeer naar het resort heeft u nog voldoende tijd over om zelf te besteden, waarna u mogelijk uw reis kunt verlengen met een andere bestemming.

   

  Beschikbaar als groepsreis of met (hoofdzakelijk) privé vervoer.

  Meer info
 2. Venture travels rondreis Maleisie Schierleiland en Sarawak eco en cultuur route
  € 694,00
  Kuala Kumpur – Malakka – Penang – Kuching – Miri - Mulu

  Deze tocht laat u kennismaken met de natuur en cultuur van Maleisie. De tocht begint met een bezoek aan Kuala Lumpur, een bruisende stad met een mengeling van oude en moderne culturen. Zowel in Malakka als in Penang herkent u duidelijk de invloeden van het koloniale verleden van het land. De reis gaat verder naar Sarawak, het zuidelijk deel van Maleisisch Borneo. Hier kunt u zien hoe het landschap door de eeuwen heen gevormd is en vaak nog onaangetaste kalksteenformaties en grotten vormen een imposant decor tussen het regenwoud en de diverse stadjes.

  Aan het einde van de reis kunt u eventueel verlengen met een aantal dagen relax-en strandvakantie.

  Ook als Self Drive

  Uitsluitend op Maleisisch Schiereiland als self drive
  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 item(s)