Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Rondreizen Maleise Borneo Sabah

Rondreizen in Maleisie Borneo Sabah. Op Borneo liggen twee provincies van Maleisië, één ervan is Sabah. De meest ongerepte natuur vindt in dit deel van Maleisië.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 item(s)

 1. Venture travels rondreis Sabah route
  € 1.469,00
  Reisschema: Kota Kinabalu - Sandakan - Abai - Lahad Datu - Danum Valley

  Deze route brengt u over het noordelijk deel Borneo in de provincie Sabah. U krijgt een stadstour en verschillende tours door nationale parken, klim door de boomtoppen met de touwbruggen en rust uit in een heerlijk verkoelend zwembad in Kinabalu Park. Op het eiland Borneo vindt u Maleisië in de meest oorspronkelijke vorm en is de natuur nog volop aanwezig.

   

  Beschikbaar als groepsreis of met (hoofdzakelijk) privé vervoer.

  Meer info
 2. Venture travels rondreis Maleisie erfgoed en cultuur Schiereiland en Borneo route
  € 1.049,00
  Kuala Lumpur – Cameron Highlands – Penang – Georgetown – Kota Kinabalu – Kinabalu Park – Sukau - Sandakan

  Tijdens deze tocht zult u ware Maleisie ontdekken. Voor wie diepere interesse heeft in de cultuur en ook het avontuur niet uit de weg gaat is deze toch een uitstekende keuze. De tocht begint op het Maleisisch Schiereiland, waar vele culturele hoogtepunten uit het rijke verleden van het land worden bezocht. Zo brengt u een bezoek aan Kuala Lumpur, Cameron Highlands en aan Penang, de parel van het Oosten. Vanaf Penang gaat de reis verder naar Sabah op het eiland Borneo. Hier zult u een tocht maken in de jungle waar u het tropisch regenwoud zelf kunt ervaren. Aan het einde van de reis kunt u eventueel verlengen met een aantal dagen relax-en strandvakantie. 

  Ook als Self Drive

  Uitsluitend op Maleisisch Schiereiland als self drive
  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

2 item(s)