Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

prive rondreizen maleisie

Rondreis Maleisie_Lankawi

Rondreizen Maleisie

Maleisie is een land met een grote verscheidenheid en fascinerende vergezichten. In Maleisie vindt u zowel de metropool Kuala Lumpur, met zijn bijna twee miljoen inwoners een wereldstad, als ook kleine dorpjes en jungle. Kleurrijk en vol contrasten en met een verrassende charme wordt u gevarieerde en beminnelijke indrukken geboden, die u met ontzag zal vervullen. Uiteraard zult u in Maleisie getroffen worden door de gastvrijheid en vriendelijkheid, welke hen van nature zo gewoon is. Het is de ideale bestemming voor hen die zich aangetrokken voelen door het nieuwe, het avontuur en nog veel meer. In het informatiecentrum vindt u meer informatie over Maleisie

kaart maleisie

Prive rondreizen Maleisie

Venture travels organiseert privé rondreizen naar Azie, waaronder ook prive rondreizen Maleisie. Er zijn reizen vanaf Singapore naar het noorden op het Maleisisch schiereiland en op Maleisisch Borneo naar Sarawak en naar Sabah of combinaties.

Maatwerk rondreizen

U kunt één van de aangeboden rondreizen kiezen, één van de aangeboden rondreizen met uw eigen uitbreidingen of aanpassingen, of helemaal zelf uw route bepalen. Voor de maatwerk rondreizen kunt u een aanvraag doen door het" offerteformulier in te vullen.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

6 item(s)

 1. Venture travels rondreis Sabah route
  € 1.469,00
  Reisschema: Kota Kinabalu - Sandakan - Abai - Lahad Datu - Danum Valley

  Deze route brengt u over het noordelijk deel Borneo in de provincie Sabah. U krijgt een stadstour en verschillende tours door nationale parken, klim door de boomtoppen met de touwbruggen en rust uit in een heerlijk verkoelend zwembad in Kinabalu Park. Op het eiland Borneo vindt u Maleisië in de meest oorspronkelijke vorm en is de natuur nog volop aanwezig.

   

  Beschikbaar als groepsreis of met (hoofdzakelijk) privé vervoer.

  Meer info
 2. Venture travels rondreis Malesie westkust 7D_6N route
  € 514,00
  Reisschema: Kuala Lumpur – Taman Negara – Cameron Highlands - Penang

  Deze rondreis van 7 dagen heeft een veelzijdig programma. U zult de steden Kuala Lumpur met het contrast tussen historie en modern leren kennen, en ook Georgetown en de lange historie op het eiland Penang, de parel van het Oosten. Daarnaast gaat u op deze toch ook het tropisch regenwoud in bij Taman Negara, het oudste en grootste regenwoud van Maleisie. Bij de Cameron hooglanden bezoekt u een theeplantage en kunt u zien hoe de thee wordt geproduceerd en klaargemaakt voor de consumptie. Na de route kunt u er voor kiezen uw verblijf te verlengen bij één van de vele beachresorts die Maleisie kent voor nog een aantal dagen zon- en strand vakantie.

  LET OP: Deze reis is in groepsverband met een Engelstalige begeleiding!

  Ook beschikbaar met privé vervoer of Self Drive.

  Meer info
 3. Venture travels rondreis Maleisie Borneo route
  € 709,00
  Reisschema: Kuching - Batang Ai - MIri - Mulu

  Maleisisch Borneo heeft vele plaatsen met ongerepte natuur waardoor het authentieke karakter vaak goed bewaard is gebleven en waardoor het gebied zich leent voor avontuurlijke tochten. Meteen bij aanvang heeft u een tocht door Kuching met het bekende beeld van de kat en de Tua Pek Kong tempel. Tijdens de boottocht kunt u de stad op een heel bijzondere manier zien. Langs een 166 km. Lange tocht naar Batang Ai komt u langs prachtige rijstvelden en door diverse dorpjes. Via de ferry bereikt u uw resort. Per boot bezoekt u de traditionele Longhouses waar u kennis kunt maken met de oude tradities en dansen. U maakt een korte vlucht naar Mulu waar u de prachtige kalkstenen grotten en gebergtes kunt aanschouwen. Onder andere bezoekt u de clearwater cave waar u een frisse duik kunt nemen. Na terugkeer naar het resort heeft u nog voldoende tijd over om zelf te besteden, waarna u mogelijk uw reis kunt verlengen met een andere bestemming.

   

  Beschikbaar als groepsreis of met (hoofdzakelijk) privé vervoer.

  Meer info
 4. Venture Travels rondreis Maleisie oostkurt 7 D reisschema
  € 384,00
  Reisschema: Kuala Lumpur – Malakka – Kuala Lumpur – Cameron Highlands – Ipoh – Belum – Kota Bharu

  Na de route kunt u er voor kiezen uw verblijf te verlengen bij één van de vele beachresorts die Maleisie kent voor nog een aantal dagen zon- en strand vakantie.

  Ook beschikbaar met privé vervoer of Self Drive.

  Meer info
 5. Venture travels rondreis Maleisie erfgoed en cultuur Schiereiland en Borneo route
  € 1.049,00
  Kuala Lumpur – Cameron Highlands – Penang – Georgetown – Kota Kinabalu – Kinabalu Park – Sukau - Sandakan

  Tijdens deze tocht zult u ware Maleisie ontdekken. Voor wie diepere interesse heeft in de cultuur en ook het avontuur niet uit de weg gaat is deze toch een uitstekende keuze. De tocht begint op het Maleisisch Schiereiland, waar vele culturele hoogtepunten uit het rijke verleden van het land worden bezocht. Zo brengt u een bezoek aan Kuala Lumpur, Cameron Highlands en aan Penang, de parel van het Oosten. Vanaf Penang gaat de reis verder naar Sabah op het eiland Borneo. Hier zult u een tocht maken in de jungle waar u het tropisch regenwoud zelf kunt ervaren. Aan het einde van de reis kunt u eventueel verlengen met een aantal dagen relax-en strandvakantie. 

  Ook als Self Drive

  Uitsluitend op Maleisisch Schiereiland als self drive
  Meer info
 6. Venture travels rondreis Maleisie Schierleiland en Sarawak eco en cultuur route
  € 694,00
  Kuala Kumpur – Malakka – Penang – Kuching – Miri - Mulu

  Deze tocht laat u kennismaken met de natuur en cultuur van Maleisie. De tocht begint met een bezoek aan Kuala Lumpur, een bruisende stad met een mengeling van oude en moderne culturen. Zowel in Malakka als in Penang herkent u duidelijk de invloeden van het koloniale verleden van het land. De reis gaat verder naar Sarawak, het zuidelijk deel van Maleisisch Borneo. Hier kunt u zien hoe het landschap door de eeuwen heen gevormd is en vaak nog onaangetaste kalksteenformaties en grotten vormen een imposant decor tussen het regenwoud en de diverse stadjes.

  Aan het einde van de reis kunt u eventueel verlengen met een aantal dagen relax-en strandvakantie.

  Ook als Self Drive

  Uitsluitend op Maleisisch Schiereiland als self drive
  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

6 item(s)