Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Meerdaagse rondreizen op het eiland Java

Rondreizen op Java, exclusief (internationale) vluchten.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 item(s)

 1. Venture travels Java van Jakarta naar Yogyakarta, escape naar Java 12 dagen routeschema
  € 1.164,00
  Reisschema rondreis Java: Jakarta – Carita – Pelabuhan Ratu – Sukabumi – Bandung – Yogyakarta

  Deze rondreis op het westelijk deel van Java kent een route die wat minder bekend is, en dus ook minder toeristisch. De route loopt langs de prachtige zuidwest kust van Java waar u verrassend mooie stranden kunt vinden, maar ook afgelegen dorpjes in de bergen waar de bewoners nog hun traditionele levensstijl kunnen handhaven. U zult zowel de stranden als de bergdorpjes bezoeken. Vanaf Bandung gaat de route per trein naar Yogyakarta waar u onderweg kunt genieten van het schitterende uitzicht onderweg. Ik de omgeving van Yogyakarta zult u ook de belangrijke bezienswaardigheden van Yogyakarta en omgeving bezoeken. Hier eindigt de tocht en kunt u terug komen naar huis, of de reis vervolgen naar een andere bestemming.

  Meer info
 2. Rondreis Java: Route 15303
  € 384,00
  Reisschema: Jakarta – Bogor – Bandung – Yogyakarta

  Deze rondreis van west naar midden Java brengt u door het prachtige landschap naar de drie voornaamste trekpleisters van het eiland, namelijk de Borobudur Tempel, het Parambanan Tempelcomplex en het paleis van de Sultan in Yogyakarta. Ook bezoeken we een schitterende botanische tuin in Bogor, bekijken we de Tangkuban Perahu vulkaan in Bandung en maken we een stadstour door Yogyakarta. Tijdens deze rondreis op Java krijgt u een goede indruk van de Javaanse natuur, cultuur en geschiedenis.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 3. route Rondreis Java 19 dagen
  € 769,00
  Reisschema: Jakarta – Bogor – Malabar – Panandayan – Tasikmalaya – Purwokerto – Dieng Plateau – Magelang - Borobudur – Ungaran – Semarang – Yogyakarta – Sukuh – Kediri – Malang – Bromo – Kalibaru – Gilimanuk (Bali).

  Tijdens deze toch ervaart u het echte Indonesië. U trekt in 19 dagen over het eiland Java van west naar oost met een kleine van, hierdoor is de toch op zich al een belevenis en door het laagdrempelige karakter van het vervoer voelt u zich één met het land. U bezoekt vele hoogtepunten, maar ook kleinschalige dingen waar soms maar weinig toeristen komen, zoals een kookworkshop bij mensen thuis waar u vertrouwd raakt met de Javaanse gewoontes. Er is een trektocht opgenomen door de bergen, waar u voor één nacht in tenten zult overnachten, maar ook een tocht per Jeep naar de Bromo vulkaan.

  Meer info
 4. Venture travels rondreis oost Java: Route
  € 399,00
  Reisschema: Yogyakarta – Bromo – Kalibaru – Bali

  Deze rondreis in Indonesië brengt u van Yogyakarta, centraal Java, via Bromo en Kalibaru naar Java. U verblijft drie dagen in Yogyakarta, waar u bezienswaardigheden zoals de Borobudur, het paleis van de Sultan, een sigarenfabriek en het Prambanan tempelcomplex bezoekt. Per trein reist u naar Bromo om bij de beroemde Bromo vulkaan een schitterende zonsopgang te bekijken. In Kilabaru maakt u kennis met de landbouw op Java door een kijkje te nemen op de rubber- en cacaoplantages. Deze rondreis op Java eindigt met een boottocht naar Bali.

   

  Exclusief internationale vlucht.

  Meer info
 5. route rondreis Java 12 dagen
  € 475,00
  Reisschema: Jakarta – Bokor – Bandung – Kutoarjo – Wonosobo – Dieng – Borobudur/Magelang – Yogyakarta – Sukuh – Bromo – Kalibaru – Gilimanuk (Bali)

  Deze rondreis brengt u vanaf Jakarta in het westen van Java via vele hoogtepunten naar het meest oostelijk deel van het eiland. In het programma is een treinreis opgenomen en bezoek aan diverse vulkaankraters en vulkaanlandschap waar u per Jeep naartoe zult gaan. De voormalige hoofdstad Yogyakarta ontbreekt natuurlijk niet aan het programma. Hier zult u het onder andere paleis van de Sultan, het Prambanan Hindu tempelcomplex en het waterkasteel bezoeken. Tijdens deze rondreis bezoekt u diverse plantages voor onder andere cacao, koffie, rubber en ook specerijen. Uw tocht eindigt op Bali.

  Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 item(s)