Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Bali duikreizen

Duiken op Bali

Bali biedt talloze locaties om te duiken. Of u nu een gevorderde duiker bent of een beginner, Venture travels bied op Bali duikreizen aan voor elk niveau. Venture travels werkt samen met een gecertificeerde duikschool waar u het duiken kunt leren. Na de nodige lessen kunt u mee naar de duiklocaties waar u op diverse niveaus kunt duiken, onder begeleiding en ieder naar eigen kunnen.

Duikenreizen Bali voor beginners en gevorderden

Onze duikschool heeft diverse uitrustingen te beschikking zodat u dit niet hoeft mee te nemen op uw reis. Wanneer u tot de betere duikers behoort kunt u samen met anderen op hetzelfde niveau duiken.

Uw duikreis Bali

Hoe uw duikreis Bali er uit ziet bepaalt u helemaal zelf. Natuurlijk kunt u naar Bali komen met als enige doel om te duiken, maar u kunt ook een gedeelte van uw verblijf op Bali besteden aan een duikreis terwijl u daarnaast nog een rondreis Bali maakt of een heerlijk resort bij het strand uitkiest. Venture travels kan een aantal aanbevelingen doen en uw reis op maat maken. Vult u hiervoor het offerteformulier zo volledig mogelijk in.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren