Rondreizen Indonesie, Azie en safaris Afrika | Venture travels

Uw rondreis Indonesie - Vakantie Bali

Bali Duikreizen

Duiken op Bali

Bali biedt talloze locaties om te duiken. Of u nu een gevorderde duiker bent of een beginner, Venture travels bied op Bali duikreizen aan voor elk niveau. Venture travels werkt samen met een gecertificeerde duikschool waar u het duiken kunt leren. Na de nodige lessen kunt u mee naar de duiklocaties waar u op diverse niveaus kunt duiken, onder begeleiding en ieder naar eigen kunnen.

Duikenreizen Bali voor beginners en gevorderden

Onze duikschool heeft diverse uitrustingen te beschikking zodat u dit niet hoeft mee te nemen op uw reis. Wanneer u tot de betere duikers behoort kunt u samen met anderen op hetzelfde niveau duiken.

Uw duikreis Bali

Hoe uw duikreis Bali er uit ziet bepaalt u helemaal zelf. Natuurlijk kunt u naar Bali komen met als enige doel om te duiken, maar u kunt ook een gedeelte van uw verblijf op Bali besteden aan een duikreis terwijl u daarnaast nog een rondreis Bali maakt of een heerlijk resort bij het strand uitkiest. Venture travels kan een aantal aanbevelingen doen en uw reis op maat maken. Vult u hiervoor het offerteformulier zo volledig mogelijk in.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)

 1. 1
  € 35,52
  De mooiste duiklocaties op Bali, voor de gecertificeerde duiker. Meer info
 2. 1
  € 35,52
  Indrukwekkende snorkellocaties op Bali. Meer info
 3. Rondreis Bali: Duikavontuur op Bali, kaartje
  € 1.111,98
  Reisschema: Denpasar – Padang Bay – Amuk Bay – Tulamben – Amed – Nusa Pedina - Sanur

  Ontdek het landschap van Bali zowel boven als onder water. Tijdens deze rondreis in Indonesie trekt u 12 keer uw duikpak aan om de mooiste vissen en de grootste koraalriffen rondom Bali te bekijken. Beroemde duiklocaties als Nusa Pedina en het USS Liberty wrak staan op het programma. Ook heeft u de gelegenheid om de cultuur en tradities van Bali te ontdekken in de nabijgelegen dorpjes.

  Meer info
 4. Komodo Island
  € 639,00
  Reisschema : Denpasar – Sidemen – Amed – Kintamani – Ubud – Seminyak - Denpasar

  Deze twaalfdaagse reis laat u de prachtigste plekjes op het eiland zien. De reis zit vol activiteiten op het strand, rivier, of op de fiets. De reis begint in Sideman met een trektocht door de prachtige omgeving. U maakt kennis met de lokale bevolking en leert hoe het dagelijks leven er uit ziet. De reis wordt voortgezet in Amed waar u gaat duiken voor de kust en daarna heerlijk uitrusten in de zon op het strand, of de schaduw van de bomen in de buurt. In Kintamani beklimt u de machtige Batur vulkaan. Eenmaal op de top kunt u van een prachtige zonsopkomst genieten. Om op adem te komen gaat u naar de warmwaterbronnen van Toya Bungkah en breng een bezoek aan de Besakih tempel. Dit is het grootste tempelcomplex van Bali. Voordat u de omgeving verlaat maakt u een prachtige fietstocht door de omgeving. In Ubud gaat u over de machtige Ayung rivier raften (ook voor niet geoefende mensen) en krijgt u de omgeving en binnenkant van de stad te zien. In de buurt zijn veel indrukwekkende tempels waar u een bezoek aan brengt. Kom even tot rust met een vrije dag en sluit de reis af in Seminyak. Hier brengt u een laatste bezoek de tempels en het Bratanmeer.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

4 item(s)