Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Rondreizen Filippijnen

Filippijnen strand en zee

De Filippijnen

De Filippijnen (filipijnen, Philippines) is een land in Azië dat uit ruim 7000 eilanden bestaat. De twee grootste eilanden zijn: Luzon en Mindanao. Een aantal andere grote en bekende eilanden zijn: Samar, Negros, Palawan, Panay en Mindoro. De hoofdstad van de filippijnen is Manilla, gelegen op het eiland Luzon. Een aantal grote steden op de filippijnen zijn: Quezon city, Caloocan, Davao City, Cebu City en Zamboanga City.

Landschap

De Filippijnen staan bekend om de prachtige stranden, groene rijstvelden en natuur. Er zijn verschillende Nationale parken waar o.a. grotten, regenwouden en vulkanen zijn te vinden. Daarnaast is het een van de beste duikbestemmingen ter wereld. Het water is helder en je kunt er duiken naar koraalriffen, wrakken en grotten. In deze onderwaterwereld leven veel vissoorten, zoals: rifhaaien, clownsvissen, vleermuisvissen en scheermesvisjes. Daarnaast komen duikers veelal voor de grote verscheidenheid naaktslakken. De Filippijnen heeft ook altijd al bekend gestaan om de vele natuurrampen. Zo krijgt de bevolking regelmatig te maken met aardbevingen, tyfoons en vulkaanuitbarstingen.

Beste reistijd

Januari, februari, maart, april, mei en december zijn de beste maanden om naar de filippijnen te reizen. Hiermee vermijdt u het regen- en tyfoonseizoen.

De filippijnen hebben een tropisch klimaat. Op vrijwel alle eilanden ligt de temperatuur tussen de 25 en 35 graden. In de hoger gelegen gebieden liggen de temperaturen tussen de 15 en 20 graden.


Waarom zijn de eilanden van de Filippijnen zo geweldig?

Er zijn duizenden redenen om de Filippijnen te bezoeken. De eilanden zijn bekend vanwege het poeder witte zand op de stranden, turquoise wateren en prachtige koraal riffen, maar er is zo veel meet te ontdekken op de ruim 7000 eilanden in deze magische uithoek van de wereld.

Kijk verder dan de prominente duikgelegenheden en droomstranden en u zult een land tegenkomen van unieke culturen en tegenstellingen. U zult de welige groene rijstvelden ontdekken, levendige en modieuze steden, sudderende vulkanen, verbazingwekkende ondergrondse rivieren en grotten, de mooiste tropische wilde dieren en, niet te vergeten: vriendelijke mensen die van plezier houden.

Of u op zoek bent naar watersport, een stukje cultuur of alleen lekker wilt luieren op prachtige stranden, de Filippijnen hebben werkelijk voor elk type reiziger wat te bieden.

Stranden en eilanden: voor spanningszoekers of liefhebbers van loungen in de zon, met meer dan 15.500 kilometer kustlijn is er zeker een strand te vinden voor alle soorten vakanties.

Actieve avonturen: Adrenaline verslaafden kunnen genieten! De Filippijnen zijn een must voor wie houd van watersporten zoals zeilen, wake-boarden, surfen, kitesurfen, jet-skieën en duiken.

Hemels eten:  Dankzij de diverse culturen en de historie van de eilanden zijn de Filippijnen een geweldige plaats voor culinaire liefhebbers. Het eten in de Filippijnen is een mengeling van de prachtige lokale kruiden en specerijen die zijn te vinden in de regio Zuidoost Azië, gemixt met de koloniale Spaanse invloeden en de geraffineerdheid van de  Westerse smaak, stijl en flair.

Romantische toevluchtsoorden:  We dagen u uit om een meer romantische bestemming te vinden! De perfecte setting om te trouwen, op huwelijksreis te gaan, uw geloftes opnieuw af te leggen of gewoon van elkaars gezelschap te genieten.

Natuurwonderen:  Van de kleinste primaten met hun bolle ogen tot de grootste bekende soorten vissen die tegenwoordig voorkomen.; de Filippijnen bieden natuurliefhebbers volop kansen om te genieten ervaringen die je maar één keer in je leven mee zult maken.

Vogelen:  Op de Filippijnen vindt u een spectaculaire mix van meer dan 600 soorten vogels, waarvan er bijna 200 soorten lokaal uit de regio komen. Dit maakt de Filippijnen tot een perfecte bestemming voor elke vogelliefhebber.

Een tussenjaar:  Dankzij de grote verscheidenheid aan beschikbare accommodaties zijn de Filippijnen een perfecte keus voor wie een tussenjaar wil met beperkt budget.

Familie vriendelijk:  De Filippijnen zijn een prima keuze voor een familievakantie met kinderen. Welk kind vindt het niet heerlijk om zandkastelen te maken op één van de vele witte zandstranden? Bovendien worden er vele activiteiten aangeboden die kinderen van alle leeftijden geweldig zullen vinden.

Vrienden en groepen:  Met zo veel verschillende activiteiten en eilanden te bieden zijn de Filippijnen een uitstekende keuze voor groeps vakanties waar niemand zal klagen of zich zal vervelen.

Modefans – Fashionista:  Duurzame ruwe materialen zoals Abaca vezels - van een speciale bananenplant – en Tnalak, om er een paar te noemen, omgetoverd tot chique en begerenswaardige stukjes bovenmatige pracht. De lokale ambachten wachten om door de wereld te worden ontdekt omdat ze met hun details zoveel natuurlijke schoonheid voor een voor een verfijnd en getraind oog met zich meebrengen dat het een wereldwijde modefan de moeite waard maakt om de halve wereld over te reizen.

Wellness ontsnappingen:..Massages in de open lucht? Probeer het! Luxe spa’s? Probeer het! Heerlijke en gezonde vruchtensappen? Probeer het!. De eilanden herbergen enkele van de meest serene spa’s die u gegarandeerd volledig doen uitrusten en ontspannen.

Vulkaan jagers:  De Filippijnen herbergen 37 vulkanen. Hiervan zijn er 18 nog actief wat de Filippijnen een ideale plek maken voor wie verliefd is op deze lava-spuwende bergen.

Culturele genoegens:  Kruip onder de zeer gevarieerde huid van de Filippijnse cultuur met museums, architectuur, culturele festivals en live muziek.

MICE: (Meetings, Incentives, Conventions, Exhibit):  Combineer zaken met plezier! Kies uit een range van 5-sterren resorts, wereldklasse zakencentra, vergader faciliteiten tot aan tentoonstellingsruimtes – allemaal op korte afstand van een strand met volledige resort faciliteiten die garant staan om een maximale productiviteit en ontspanning te bereiken.

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.