Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Reisverzekering

Tour-code
14073
€ 0,00
Reisverzekering

Reisverzekering

U kunt hier uw reisverzekering regelen. Wij hebben contracten met 'De Europesche Verzekeringen".

Klik eenvoudig op de onderstaande link en u komt direct op de website van 'De Europeesche Verzekeringen.
'De Europeesche Verzekeringen' is specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

Afhandeling en betaling verloopt buiten onze tussenkomst direct via de maatschappij. Bij eventuele claims kunt u zich rechtstreeks tot de maatschappij wenden, tot onze tussenpersoon of contact met ons opnemen waarna wij slechts bemiddelend optreden. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden.

click om naar het invul formulier te gaan