Situatie Coronavirus

Vanwege het Coronavirus is de situatie in de reiswereld drastisch veranderd, met name voor de bestemmingen van Venture-travels. 
In Azië ligt het toerisme al geruime tijd volledig stil, voor binnenlands toerisme komt er als eerste een opstart, daarna worden landen geleidelijk opengesteld voor internationaal toerisme. Situaties zijn per land verschillend en veranderen voortdurend en last-minute.

Dat de lockdown voor veel hotels en toeristische bedrijven ter plaatse een enorme slag heeft toegebracht mag duidelijk zijn. Op deze website gepresenteerde reizen zijn beschikbaar, echter op dit moment onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijs. Dat betekent dat u voor reizen van uw interesse op dit moment eerst gekeken moet worden of de reis in de aangeboden vorm kan worden uitgevoerd, of mogelijk met aanpassingen. Neem gerust contact op, we zijn u graag van dienst.

Holistische massage

Tour-code
Holistische massage
€ 54,45

Holistische massage

Duur: ca 60 minuten, of meer in overleg.

De holistische massage is een langzame massage met lichte tot matige druk. 
De holistische massage is er op gericht bewustwording te creeëren volgens de holistische visie.
De langzame trage en lichte bewegingen van de holistische massage zorgen voor ontspanning zodat het lichaam in staat wordt gesteld de balans terug te vinden tussen lichaam en geest.

Holistische massage - zachte langzame massage

Duur: ca 60 minuten, of meer in overleg.

De holistische massage is er op gericht bewustwording te creeëren volgens de holistische visie.
De langzame trage en lichte bewegingen van de holistische massage zorgen voor ontspanning waarbij je jezelf bewust wordt van de spanningen die je hebt in je lichaam.

Aandacht voor wat aandacht nodig heeft

Bijzonder bij holistische massage is dat de gevoelige punten als het ware vanzelf naar boven komen drijven. Spieren en gewrichten waar spanning op zit tonen zich tijdens de massage.

Welk effect kun je verwachten van de holistic massage

Holistische massage is een zachte en trage manier van massage. Het lichaam geeft zelf aan wat goed is, de spanning wordt losgelaten.
Omdat de gevoelige plekken langzaam komen bovendrijven wordt soms duidelijk waar de echte ‘pijn’ zit. In sommige gevallen kan zich dat uiten in het vrijkomen van spanningen die een korte plaatselijke massage vragen. Het is goed hiervoor wat extra ruimte te reserveren gedurende de sessie zodat aansluitend dit kan worden gedaan.
Holistische massage is een zachte behandel methode.

Rust en ontspannende muziek zorgen voor een mooie ontspanning.

Meer informatie
duur massage 1 uur